RIGA GOLD
Książęce szproty wędzone w oleju
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szprotki z Morza Bałtyckiego pozbawione głów, przyprószone mąką, usmażone i podlane olejem rzepakowym ze szczyptą soli. Oryginalny pomysł na posiłek w plenerze, na drugie śniadanie w pracy lub jako składnik zapasów na trudne czasy.
bez głów
ryba - szprot (Sprattus sprattus - smażony bez głów) 70% (dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId)
olej rzepakowy
mąka pszenna
sól
W zakładzie przetwarza się: pszenicę.
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 240
Masa po odsączeniu 168
Opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Łotwa |
Typ | Puszka |
Waga brutto 288
g
Książęce szproty wędzone w oleju
Szprot podwędzany w oleju
Szproty wędzone w oliwie z oliwek
Szprot winter w oleju
Ananas (plastry) w lekkim syropie
Najniższa cena: 8,49 zł
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym w paskach
Najniższa cena: 8,99 zł
Brzoskwinie (połówki) w syropie
Najniższa cena: 5,99 zł
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 6,99 zł
Pomidory (całe)
Najniższa cena: 4,19 zł
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w syropie z Grecji
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Pomidory (krojone)
Paprykarz szczeciński
Sardynki w oleju
Mango (plastry) w lekkim syropie
Łosoś w oleju
Filety z makreli w oleju
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 25
Gotowe do spożycia.
42-202 Częstochowa, ul. Korfantego 26,
Wyprodukowano dla: KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k., 42-202 Częstochowa, ul. Korfantego 26, tel. 34 373 18 10, www.konshurt.com.pl
MK
Marka | MK |
Wstęga Möbiusa
Produkt nie zawiera GMO.
Obszar połowu ryb w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId
Metoda połowu ryb dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego
Wyprodukowano na Łotwie