DELICIUS
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Najniższa cena: 14,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szprotki z Morza Bałtyckiego pozbawione głów, przyprószone mąką, usmażone i podlane olejem rzepakowym ze szczyptą soli. Oryginalny pomysł na posiłek w plenerze, na drugie śniadanie w pracy lub jako składnik zapasów na trudne czasy.
bez głów
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Najniższa cena: 14,99 zł
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Najniższa cena: 15,99 zł
Filety anchois w oliwie z oliwek
Najniższa cena: 13,99 zł
Karp w sosie słodko-kwaśnym BIO
Najniższa cena: 31,99 zł
Karp w galarecie miodowej BIO
Filety z anchois do pizzy (pikantne)
Najniższa cena: 18,99 zł
Filety anchois do pizzy
Najniższa cena: 18,99 zł
Anchois (sardele) w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Szproty wędzone w oliwie z oliwek
Szproty wędzone w oleju
Byczki w sosie pomidorowym
Ananas (plastry) w lekkim syropie
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Mleczko kokosowe (tł. 17-19%)
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Brzoskwinie (połówki) w syropie
Sardynki w oleju roślinnym
Paprykarz szczeciński
Mango (plastry) w lekkim syropie
Filety z makreli w oleju
Pomidory suszone w oleju słonecznikowym w paskach
Pomidory (krojone)
Pomidory (całe)
Filety z makreli w sosie pomidorowym
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 25
Gotowe do spożycia.
42-202 Częstochowa, ul. Korfantego 26,
Wyprodukowano dla: KONSHURT Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k., 42-202 Częstochowa, ul. Korfantego 26, tel. 34 373 18 10, www.konshurt.com.pl
MK
| Marka | MK |
Wstęga Möbiusa
Produkt nie zawiera GMO.
Obszar połowu ryb w Morzu Bałtyckim, strefa połowu: FAO 27IIId
Metoda połowu ryb dziko złowiony za pomocą włoku pelagicznego
Wyprodukowano na Łotwie