KAMIS
Kolendra (nasiona)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
Kolendra (nasiona)
Kolendra mielona
Kolendra (liście)
Kolendra (cała)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Kolendra (suszone liście)
Przyprawa do żurku i barszczu białego BIO
Najniższa cena: 6,19 zł
5% więcej
Oregano BIO
Cynamon mielony BIO
Proszek do pieczenia BIO
Pieprz czarny ziarno BIO
Przyprawa prowansalska BIO
Czarnuszka BIO
Czosnek niedźwiedzi BIO
Oliwka ziołowa odstraszająca komary i inne owady
Lubczyk BIO
Kurkuma BIO
Papryka wędzona słodka BIO
Przyprawa do sałatek BIO
Chili BIO
Goździki całe BIO
Majeranek BIO
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów