KOTANYI
Kolendra mielona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
Kolendra mielona
Kolendra (liście)
Kolendra (nasiona)
Kolendra (cała)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Goździki całe BIO
Kurkuma BIO
Proszek do pieczenia BIO
Cynamon mielony BIO
Liście laurowe BIO
Oregano BIO
Czarnuszka BIO
Papryka czerwona mielona BIO
Majeranek BIO
Przyprawa prowansalska BIO
Pieprz czarny ziarno BIO
Czosnek niedźwiedzi BIO
Chili BIO
Natka pietruszki suszona BIO
Papryka wędzona słodka BIO
Mąka z topinamburu bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 27,99 zł
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów