DARY NATURY
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
100 % kolendra* liofilizowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Kolendra (liście)
Kolendra (nasiona)
Kolendra mielona
Kolendra (cała)
Cynamon mielony BIO
Natka pietruszki suszona BIO
Liście laurowe BIO
Proszek do pieczenia BIO
Najniższa cena: 2,49 zł
Proszek grzybowy (z borowika, koźlaka i podgrzybka) BIO
Najniższa cena: 14,99 zł
Majeranek BIO
Pieprz czarny ziarno BIO
Kurkuma BIO
Chili BIO
Susz wigilijny BIO
Najniższa cena: 19,25 zł
Czosnek niedźwiedzi BIO
Goździki całe BIO
Przyprawa prowansalska BIO
Bazylia BIO
Papryka wędzona słodka BIO
Lubczyk BIO