AMYLON
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Proszek do pieczenia słodkich wypieków, takich jak ciasta, babeczki, tartaletki, naleśniki i racuchy.
porcja na 0,5 kg mąki
Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 1,59 zł
Proszek do pieczenia BIO
Proszek do pieczenia BIO (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,79 zł
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia bezglutenowy (na 1 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 0,5 kg mąki)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Cynamon mielony (w słoiczku)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - różowy mix
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Czekoladowe muffiny z malinami Czas przygotowania: 15 min, czas pieczenia: 30min, porcje: 12 Składniki 280 g mąki pszennej typ 450 2 łyżeczki Proszku do pieczenia Kamis 100 g cukru 3 łyżki ciemnego kakao 1 jajko 100 ml oleju 250 ml mleka ½ tabliczki gorzkiej czekolady 100 g malin Sposób przygotowania: 1. W jednej misce wymieszaj wszystkie suche składniki. 2. W drugiej misce wymieszaj jajko, olej, mleko, następnie dodaj suche składniki, wymieszaj. 3. Do uzyskanej masy dodaj pokrojoną drobno czekoladę. 4. Papilotki umieść w foremkach, każdą wypełnij do połowy masą, włóż po 1-2 maliny, przykryj pozostałą masą do ok 2/3 wysokości. 5. Wstaw do rozgrzanego do 185°C piekarnika, piecz około 30 min. 6. Przed podaniem oprósz cukrem pudrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów