HOUSE OF ASIA
Grzyby Snow Fungus (suszone)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grzyby snow fungus, zwane również białymi są bardzo cenione w kuchni chińskiej. Po namoczeniu stają się półprzezroczyste i sprężyste. Posiadają neutralny smak, dzięki czemu doskonale absorbują go z dodanych przypraw.
chrupiące
kuchnia chińska
Grzyby Snow Fungus (suszone)
Grzyby Mun krojone (suszone)
Czarny sezam
Najniższa cena: 6,75 zł
33% taniej
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Najniższa cena: 17,85 zł
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Ryż do sushi
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Biały sezam
Najniższa cena: 6,85 zł
34% taniej
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta Miso ciemna
Makaron Ramen
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Sposób przygotowania: Grzyby namocz w ciepłej wodzie, aby zmiękły. Odsącz je i odetnij twarde końce. Grzyby dodaj do wybranego dania. Całość zagotuj lub usmaż.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Zużyć w ciągu miesiąca.
1
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Bardzo cenione w kuchni chińskiej. Po namoczeniu stają się półprzezroczyste i sprężyste. Doskonale absorbują smak dodanych przypraw. Posiadają wysoką zawartość błonnika. Do dań stir-fry, zup, sosów oraz deserów.