HOUSE OF ASIA
Grzyby shiitake
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grzyby snow fungus, zwane również białymi są bardzo cenione w kuchni chińskiej. Po namoczeniu stają się półprzezroczyste i sprężyste. Posiadają neutralny smak, dzięki czemu doskonale absorbują go z dodanych przypraw.
chrupiące
kuchnia chińska
Posiadają wysoką zawartość błonnika.
Trzęsak morszczynowaty - grzyby suszone, cięte (Tremella fuciformis Berk.)
Bez glutenu.
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torebka |
Waga brutto 36
g
Grzyby shiitake
Borowik szlachetny - suszony
Grzyby Mun (suszone)
Borowik krajowy suszony
Podgrzybek brunatny-suszony
Borowik krajowy suszony
Podgrzybek krajowy suszony
Borowik krojony suszony
Podgrzybek krajowy suszony
Koźlarz krojony suszony
Podgrzybek suszony sznur
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,99 zł
Ocet ryżowy
Najniższa cena: 15,99 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 8,99 zł
Biały sezam
Najniższa cena: 5,49 zł
Pasta Pad Thai
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta Żółte Curry
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Trawa cytrynowa (suszona)
Najniższa cena: 8,79 zł
Grzyby Enoki
Najniższa cena: 8,79 zł
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Sposób przygotowania: Grzyby namocz w ciepłej wodzie, aby zmiękły. Odsącz je i odetnij twarde końce. Grzyby dodaj do wybranego dania. Całość zagotuj lub usmaż.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Zużyć w ciągu miesiąca.
1
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Bardzo cenione w kuchni chińskiej. Po namoczeniu stają się półprzezroczyste i sprężyste. Doskonale absorbują smak dodanych przypraw. Posiadają wysoką zawartość błonnika. Do dań stir-fry, zup, sosów oraz deserów.
Kraj pochodzenia: Chiny.