HOUSE OF ASIA
Grzyby Mun (suszone)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grzyby snow fungus, zwane również białymi są bardzo cenione w kuchni chińskiej. Po namoczeniu stają się półprzezroczyste i sprężyste. Posiadają neutralny smak, dzięki czemu doskonale absorbują go z dodanych przypraw.
chrupiące
kuchnia chińska
Grzyby Mun (suszone)
Borowik szlachetny - suszony
Grzyby shiitake
Podgrzybek brunatny-suszony
Borowik krajowy suszony
Borowik krajowy suszony
Podgrzybek krajowy suszony
Borowik krojony suszony
Podgrzybek krajowy suszony
Podgrzybek suszony sznur
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 17-19%)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Mleczko kokosowe BIO (tł. 5-7%)
Liście alg morskich nori (6 szt.)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Czarny sezam
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Pasta z imbiru
Sposób przygotowania: Grzyby namocz w ciepłej wodzie, aby zmiękły. Odsącz je i odetnij twarde końce. Grzyby dodaj do wybranego dania. Całość zagotuj lub usmaż.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od słońca. Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Zużyć w ciągu miesiąca.
1
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Bardzo cenione w kuchni chińskiej. Po namoczeniu stają się półprzezroczyste i sprężyste. Doskonale absorbują smak dodanych przypraw. Posiadają wysoką zawartość błonnika. Do dań stir-fry, zup, sosów oraz deserów.
Kraj pochodzenia: Chiny.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00