Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Twaróg półtłusty bez laktozy to znakomite rozwiązanie dla konsumentów nietolerujących cukru mlecznego. Twaróg Mazurski Smak to naturalny twaróg wytwarzany na podstawie tradycyjnych receptur z najlepszego mazurskiego mleka. Dzięki zastosowaniu enzymu laktazy, zawarta w mleku laktoza została rozłożona, przy zachowaniu pełnej wartości odżywczej i walorów smakowych produktu. Twaróg półtłusty Mazurski Smak bez laktozy to smaczne samodzielne danie, dodatek do potraw, wspaniała baza deserów i serników.
wyprodukowano bez stosowania GMO
bez laktozy
mleko (wyprodukowane bez stosowania GMO)
kultury bakterii mlekowych
Składniki modyfikowane genetycznie | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Opakowanie |
Waga brutto 254
g
Średnia miara (e)
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Mlekpol
Marka | Mlekpol |
Podmarka Mazurski Smak
Wyprodukowano w Polsce.
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie ul. Polowa 8 18-300 Zambrów
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie ul. Polowa 8 18-300 Zambrów www.mlekpol.com.pl
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Zambrowie ul. Polowa 8 18-300 Zambrów www.mlekpol.com.pl
www.mlekpol.com.pl