MUTTI
Passata (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 7,05 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do spaghetti z oregano.
Sos pomidorowy z oregano. Produkt pasteryzowany.
Składniki: pomidory (153 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu), cebula 10%, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, przecier jabłkowy, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana kukurydziana, sól, substancja zagęszczająca – guma guar, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, zioła [w tym oregano (0,15%)], przyprawy, ekstrakt czosnku.
'Produkt może zawierać seler.
Passata (przecier pomidorowy)
Najniższa cena: 7,05 zł
Sos pomidorowy do pizzy
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Najniższa cena: 8,49 zł
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 8,75 zł
Passata basilico (przecier pomidorowy z bazylią)
Najniższa cena: 9,69 zł
Sos do pizzy
Najniższa cena: 7,49 zł
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Najniższa cena: 13,65 zł
Sos pomidorowy z bazylią
Najniższa cena: 12,75 zł
22% taniej
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Najniższa cena: 13,65 zł
Sos do spaghetti bolognese
Najniższa cena: 11,99 zł
Sos pomidorowy z papryczkami chili
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos pomidorowy z oliwkami
Najniższa cena: 14,99 zł
Sos pomidorowy z oliwkami i kaparami
Najniższa cena: 14,99 zł
Sos pomidorowy Arrabiata
Najniższa cena: 13,99 zł
Sos spaghetti
Sos chiński
Sos słodko-kwaśny
Passata (sos pomidorowy) w kartoniku
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Toscana (z ziołami)
Passata pomidorowa BIO
Passata Rustica (przecier pomidorowy)
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO
Pulpa pomidorowa BIO
Passata Classica
Passata Rustica z czosnkiem
Sos do spaghetti z oregano
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Passata pomidorowa BIO
Sos do makaronu z pieczarkami
Sos pomidorowy z przyprawami do pizzy
Fasolka po bretońsku z kiełbasą
Flaczki po zamojsku
Flaczki w rosole
Gołąbki w sosie pomidorowym
Sos meksykański
Bigos
Pulpety w sosie pomidorowym
Klopsiki w sosie koperkowym
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać od czasu do czasu mieszając. Podawać na ciepło z dodatkiem makaronu.