CELIKO
Ciasto biszkoptowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,79 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka w proszku do domowego wypieku/ Cake mix for home baking.
Produkt ogólnego przeznaczenia, do spożycia po przygotowaniu zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu/
Product of general purpose, for consumption when prepared according to the directions for use, given on the packaging.
Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, mleko, jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu./
Excluded groups of users: people suffering from intolerance of gluten, milk, eggs, soya, nuts, peanuts and sesame seeds.
12 szt.
prosty skład
nie zawierają konserwantów
Ciasto biszkoptowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 4,79 zł
Ciasto marchewkowe - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 6,99 zł
14% taniej
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Gofry - mieszanka do wypieku
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Najniższa cena: 0,99 zł
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
15% taniej
Galaretka Zozole o smaku poziomki
Najniższa cena: 1,75 zł
Galaretka o smaku agrestowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,89 zł
21% taniej
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Kajmak - masa krówkowa tradycyjna
Najniższa cena: 8,99 zł
Galaretka Zozole o smaku mango
Najniższa cena: 1,75 zł
Galaretka o smaku wiśniowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Żelatyna spożywcza
Najniższa cena: 5,99 zł
33% taniej
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Galaretka o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Kropelki mix z czekolady mlecznej białej i deserowej
Najniższa cena: 9,99 zł
Galaretka o smaku gruszkowym
Najniższa cena: 1,99 zł
Cukier żelujący 3:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 5,65 zł
15% taniej
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najniższa cena: 1,99 zł
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz spód torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5, 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5, 00-446 Warszawa www.foodwell.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Podmarka Takie to proste
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... prosto z serca.
Więcej inspiracji szukaj na Delektujemy.pl Dobra strona wypieków
Nasz przepis Przygotuj: Do ciasta: 1 jajo, 150 ml ciepłego mleka, 50 g masła lub margaryny Do nadzienia: 50 g masła lub margaryny, 50 g cukru, 5 g cynamonu Sposób przygotowania: Rozpuść i przestudź lekko masło. Wsyp zawartość torebki do głębokiej miski, dodaj jajo, masło i mleko. Miksuj na najwyższych obrotach przez 3 min (mieszadła świderki). Odstaw ciasto w ciepłe miejsce na około 60 minut (do podwojenia objętości). Przygotuj nadzienie: masło, cukier i cynamon ucieraj łyżką do uzyskania jednolitej masy. Wyłóż ciasto na oprószony mąką blat/ stolnicę i rozwałkuj na kształt prostokąta o wymiarach 35 x 45 cm, posmaruj nadzieniem całe ciasto. Zwiń jak roladę (w rulon), pokrój ostrym nożem na 12 równych części, umieść w formie o wymiarach 25 x 30 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Odstaw w ciepłe miejsce na 15 minut. Wstaw ślimaczki do zimnego piekarnika. Nastaw piekarnik na 180°C (czas nagrzewania piekarnika będzie czasem wyrastania ślimaczków). Od momentu całkowitego nagrzania piekarnika do 180°C piecz ok. 23 min - do zarumienienia. Ślimaczki drożdżowe inaczej... Zamiast cynamonowego nadzienia możesz użyć: 4-5 łyżek ulubionej marmolady Nadzienia serowego: 300 g sera białego mielonego, 30 g cukru waniliowego, 30 g cukru, 1 żółtko - wszystko wymieszaj razem do uzyskania gładkiej konsystencji. Nadzienia budyniowego z rodzynkami: budyń waniliowy lub śmietankowy 40 g, 30 g cukru, 350 ml mleka, 50 g rodzynek. Budyń ugotuj w 350 ml mleka z cukrem. Do gorącego budyniu dodaj rodzynki. Odstaw do ostygnięcia 4-5 łyżek kremu czekoladowo orzechowego
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00