DARY NATURY
Goździki całe BIO
Najniższa cena: 13,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Goździki całe Kamis to świąteczna przyprawa, która nadaje lekko pikantnego smaku takim potrawom jak śledzie, kompot z suszu, pierniki czy pasztet. Całe goździki wykorzystasz także do dekoracji – pomarańcza nadziana nasionami nie tylko pięknie wygląda, ale i zniewalająco pachnie.
Goździki całe Kamis 8 g
starannie wyselekcjonowane
Goździki całe BIO
Najniższa cena: 13,49 zł
Goździki całe
Goździki mielone
Goździki całe
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Papryka słodka mielona
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Starannie wyselekcjonowane dla zapewnienia pełni smaku i aromatu.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Gruszka w czerwonym winie Przygotowanie 30 min. + czas marynowania, Gotowanie 10 min., Porcje 4 Składniki: 4 twarde gruszki 500 ml czerwonego wytrawnego wina ½ szklanki cukru 100 ml octu winnego z czerwonego wina 6 goździków Kamis 1 kora cynamonu 1. Do wąskiego wysokiego rondelka/garnka wlej wino, dodaj ocet, cukier, goździki, oraz cynamon, doprowadź do wrzenia. 2. Dodaj obrane przekrojone na pół, wydrążone gruszki, gotuj 5 min na wolnym ogniu, następnie wystudź i odstaw razem z winem w chłodne miejsce na kilkanaście godzin. 3. Idealne jako dodatek do pasztetów, serów oraz do pieczonych mięs i drobiu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów