KAMIS
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Goździki całe Kamis to świąteczna przyprawa, która nadaje lekko pikantnego smaku takim potrawom jak śledzie, kompot z suszu, pierniki czy pasztet. Całe goździki wykorzystasz także do dekoracji – pomarańcza nadziana nasionami nie tylko pięknie wygląda, ale i zniewalająco pachnie.
Goździki całe Kamis 8 g
starannie wyselekcjonowane
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Goździki całe
Goździki całe BIO
Goździki mielone
Goździki całe
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Lubczyk
Najniższa cena: 2,49 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Marynata staropolska do mięs i drobiu
Najniższa cena: 2,65 zł
Mieszanka przyprawowa Garam Masala
Najniższa cena: 2,79 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Chili kruszone w całości - ostre (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Starannie wyselekcjonowane dla zapewnienia pełni smaku i aromatu.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Gruszka w czerwonym winie Przygotowanie 30 min. + czas marynowania, Gotowanie 10 min., Porcje 4 Składniki: 4 twarde gruszki 500 ml czerwonego wytrawnego wina ½ szklanki cukru 100 ml octu winnego z czerwonego wina 6 goździków Kamis 1 kora cynamonu 1. Do wąskiego wysokiego rondelka/garnka wlej wino, dodaj ocet, cukier, goździki, oraz cynamon, doprowadź do wrzenia. 2. Dodaj obrane przekrojone na pół, wydrążone gruszki, gotuj 5 min na wolnym ogniu, następnie wystudź i odstaw razem z winem w chłodne miejsce na kilkanaście godzin. 3. Idealne jako dodatek do pasztetów, serów oraz do pieczonych mięs i drobiu.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów