PRYMAT
Goździki całe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Goździki całe Kamis to świąteczna przyprawa, która nadaje lekko pikantnego smaku takim potrawom jak śledzie, kompot z suszu, pierniki czy pasztet. Całe goździki wykorzystasz także do dekoracji – pomarańcza nadziana nasionami nie tylko pięknie wygląda, ale i zniewalająco pachnie.
Goździki całe Kamis 8 g
starannie wyselekcjonowane
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
pąki kwiatowe drzewa goździkowego, a ich ważnym składnikiem jest olejek eteryczny. Ten z kolei jest źródłem substancji aktywnej zwanej eugenolem. Aż 95% olejku goździkowego to właśnie eugenol.
Wymiar liczbowy 8
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Goździki całe
Goździki mielone
Goździki całe BIO
Goździki całe
Goździki całe (w słoiczku)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do gyrosa
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do indyka
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,65 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,75 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 5,25 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Marynata staropolska do mięs i drobiu
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,75 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Starannie wyselekcjonowane dla zapewnienia pełni smaku i aromatu.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Gruszka w czerwonym winie Przygotowanie 30 min. + czas marynowania, Gotowanie 10 min., Porcje 4 Składniki: 4 twarde gruszki 500 ml czerwonego wytrawnego wina ½ szklanki cukru 100 ml octu winnego z czerwonego wina 6 goździków Kamis 1 kora cynamonu 1. Do wąskiego wysokiego rondelka/garnka wlej wino, dodaj ocet, cukier, goździki, oraz cynamon, doprowadź do wrzenia. 2. Dodaj obrane przekrojone na pół, wydrążone gruszki, gotuj 5 min na wolnym ogniu, następnie wystudź i odstaw razem z winem w chłodne miejsce na kilkanaście godzin. 3. Idealne jako dodatek do pasztetów, serów oraz do pieczonych mięs i drobiu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsument ów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów