PRYMAT
Goździki całe

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Goździki całe Kamis to świąteczna przyprawa, która nadaje lekko pikantnego smaku takim potrawom jak śledzie, kompot z suszu, pierniki czy pasztet. Całe goździki wykorzystasz także do dekoracji – pomarańcza nadziana nasionami nie tylko pięknie wygląda, ale i zniewalająco pachnie.
Goździki całe Kamis 8 g
starannie wyselekcjonowane
Goździki całe
Goździki całe BIO
Goździki całe
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 3,79 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 9,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,79 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Najniższa cena: 9,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Przyprawa do grzańca
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 3,59 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do sernika i mas serowych
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Starannie wyselekcjonowane dla zapewnienia pełni smaku i aromatu.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Gruszka w czerwonym winie Przygotowanie 30 min. + czas marynowania, Gotowanie 10 min., Porcje 4 Składniki: 4 twarde gruszki 500 ml czerwonego wytrawnego wina ½ szklanki cukru 100 ml octu winnego z czerwonego wina 6 goździków Kamis 1 kora cynamonu 1. Do wąskiego wysokiego rondelka/garnka wlej wino, dodaj ocet, cukier, goździki, oraz cynamon, doprowadź do wrzenia. 2. Dodaj obrane przekrojone na pół, wydrążone gruszki, gotuj 5 min na wolnym ogniu, następnie wystudź i odstaw razem z winem w chłodne miejsce na kilkanaście godzin. 3. Idealne jako dodatek do pasztetów, serów oraz do pieczonych mięs i drobiu.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów