DELECTA
Mix do śmietany
Najniższa cena: 0,95 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Produkt pomaga ubić śmietanę i utrzymać ją sztywną, nie będzie podchodzić wodą, łatwiej jest dekorować tak ubitą śmietaną desery.
Opakowanie na jedno użycie – 250 ml śmietany 30-36% tłuszczu, produkt zawiera glukozę więc nadaje słodkości, nie barwi śmietany. Produkt bez konserwantów
utrzymuje właściwa konsystencje bitej śmietany
glukoza
skrobia modyfikowana
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Może zawierać : zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko
Wymiar liczbowy 9
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Mix do śmietany
Najniższa cena: 0,95 zł
Śnieżka oryginalna
Najniższa cena: 1,99 zł
Śmietan-fix
Bita śmietana w sprayu
Śnieżynka - bita śmietana w proszku bezglutenowa
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,75 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,75 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,65 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,75 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,59 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,75 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 5,25 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Posypka dekoracyjna - czekoladowe duo
Najniższa cena: 7,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Mus czekoladowy Przygotowanie 25 min + czas studzenia Gotowanie 4 min Porcje 6-8 Składniki: 180 g czekolady gorzkiej 50-60 % kakao 600 ml śmietanki 30 % 3 jaja 60 g cukru 1 opakowanie Mixu do śmietany Kamis 1 łyżka posypki dekoracyjnej czekoladowe patyczki Kamis Sposób przygotowania: 1. Czekoladę posiekaj nożem. 2. Do rondelka wlej 200ml śmietanki, delikatnie podgrzej, dodaj rozdrobnioną czekoladę, wolno podgrzewaj mieszając trzepaczką aż czekolada całkowicie się roztopi, zdejmij z ognia. 3. Żółtka oddziel od białek, do żółtek dodaj cukier i dokładnie utrzyj. 4. Białka ubij na sztywna pianę. 5. 150 ml śmietanki dobrze ubij. 6. Do czekolady dodaj żółtka, wymieszaj, dodaj białka, delikatnie wymieszaj, na koniec dodaj ubitą śmietanę, wymieszaj. 7. Mus rozłóż do pucharków, tak aby wypełnił naczynie w 2/3, szczelnie przykryj folią spożywczą, odstaw na kilka godzin do lodówki. 8. Do 250 ml śmietanki dodaj Mix do śmietany, ubij mikserem. Przy pomocy rękawa cukierniczego śmietaną udekoruj mus czekoladowy, posyp patyczkami czekoladowymi. Porcja na 250 ml śmietanki 30 % lub 36 % tłuszczu