DR. OETKER
Posypka dekoracyjna cukrowa
Najniższa cena: 4,45 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czekolada w kawałkach to idealny dodatek do wypieków i deserów na zimno. Prawdziwa czekolada bez oleju palmowego, zagęstników, wzmacniaczy smaku, z dodatkiem naturalnego aromatu waniliowego. Równe kawałki i łatwe dozowanie. Przewidywalny efekt oraz wyczuwalne i widoczne kawałki czekolady w wypiekach. Prawdziwa, naturalna czekolada zawiera certyfikowane kakao. Intensywny smak i aromat. Idealnie nadaje się do wypieków ciasteczek i ciast. Do rozpuszczania jako polewa do naleśników, truskawek, do dekoracji deserów i do chrupania z jogurtem czy poranną owsianką.
idealne do ciasteczek
z naturalnym aromatem waniliowym
Posypka dekoracyjna cukrowa
Najniższa cena: 4,45 zł
Pisaki cukrowe pastelowe (4 kolory)
Najniższa cena: 8,49 zł
Lukier biały dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Lukier zielony dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Lukier różowy dekoracyjny
Najniższa cena: 3,15 zł
Jabłka prażone
Kropelki mix z czekolady mlecznej białej i deserowej
Fajny pisak XXL - biały
Fajny pisak XXL - żółty
Tapioka - perły do deserów
Pianki do deserów - pastelowe
Kolorowe mini piegi - do dekoracji ciast i deserów
Posypka o smaku owocowym - do dekoracji ciast i deserów
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Orange Twist - przyprawa do kawy
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Zioła prowansalskie
Papryka wędzona słodka mielona
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Czekolada w kawałkach to idealny dodatek do wypieków i deserów na zimno. Znakomicie sprawdzi się jako dekoracja ulubionych słodkości i pełna smaku polewa po rozpuszczeniu w temperaturze 45 °C.
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Ciasteczka czekoladowe Przygotowanie 15 min Pieczenie 15 min Porcje 20 szt. Składniki: 170 g mąki pszennej 30 g kakao 2 łyżeczki Proszku Do Pieczenia Kamis 130 g masła 100 g cukru brązowego 1 jajko 1 opakowanie Dużych Kawałków Trzech Czekolad Kamis (odłóż 3 łyżki do dekoracji) Sposób przygotowania: 1 Mąkę wymieszaj z kakao i proszkiem do pieczenia. 2 Masło utrzyj z cukrem, dodaj jajko, wymieszaj, następnie dodaj suche składniki. 3 Wyrabiaj krótko, tylko do połączenia składników, dodaj duże kawałki trzech czekolad, ponownie wymieszaj. 4 Formuj okrągłe ciasteczka o średnicy 4 cm i grubości ok. 6-8 mm, ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia zachowując odstęp między ciasteczkami, udekoruj pozostałymi dużymi kawałkami trzech czekolad, piecz 13-15 min w 180 °C.