KRESTO
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czekolada w kawałkach to idealny dodatek do wypieków i deserów na zimno. Prawdziwa czekolada bez oleju palmowego, zagęstników, wzmacniaczy smaku, z dodatkiem naturalnego aromatu waniliowego. Równe kawałki i łatwe dozowanie. Przewidywalny efekt oraz wyczuwalne i widoczne kawałki czekolady w wypiekach. Prawdziwa, naturalna czekolada zawiera certyfikowane kakao. Intensywny smak i aromat. Idealnie nadaje się do wypieków ciasteczek i ciast. Do rozpuszczania jako polewa do naleśników, truskawek, do dekoracji deserów i do chrupania z jogurtem czy poranną owsianką.
idealne do ciasteczek
z naturalnym aromatem waniliowym
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Najniższa cena: 6,39 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem truskawkowym
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem z marakui
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem jagodowym
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Jabłka prażone
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Przyprawa do kawy i deserów
Pestki dyni łuskane
Jabłka prażone klasyczne (kawałki)
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Pektyna (do wyrobu przetworów owocowych) bezglutenowa
Cynamon mielony XXL
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Ananas w kawałkach
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Pinsa BIO (2 szt.)
Cynamon mielony
Fajny pisak XXL - biały
Laska wanilii Bourbon BIO
Tapioka - perły do deserów
Aquafaba - wegański zamiennik jajka
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Glutaminian sodu
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Koperek
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Czekolada w kawałkach to idealny dodatek do wypieków i deserów na zimno. Znakomicie sprawdzi się jako dekoracja ulubionych słodkości i pełna smaku polewa po rozpuszczeniu w temperaturze 45 °C.
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Ciasteczka czekoladowe Przygotowanie 15 min Pieczenie 15 min Porcje 20 szt. Składniki: 170 g mąki pszennej 30 g kakao 2 łyżeczki Proszku Do Pieczenia Kamis 130 g masła 100 g cukru brązowego 1 jajko 1 opakowanie Dużych Kawałków Trzech Czekolad Kamis (odłóż 3 łyżki do dekoracji) Sposób przygotowania: 1 Mąkę wymieszaj z kakao i proszkiem do pieczenia. 2 Masło utrzyj z cukrem, dodaj jajko, wymieszaj, następnie dodaj suche składniki. 3 Wyrabiaj krótko, tylko do połączenia składników, dodaj duże kawałki trzech czekolad, ponownie wymieszaj. 4 Formuj okrągłe ciasteczka o średnicy 4 cm i grubości ok. 6-8 mm, ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia zachowując odstęp między ciasteczkami, udekoruj pozostałymi dużymi kawałkami trzech czekolad, piecz 13-15 min w 180 °C.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00