WINIARY
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do piernika Kamis to prosty sposób na wyczarowanie pysznego ciasta lub pierniczków, np. na choinkę. Opakowanie kryje specjalnie dobrany zestaw przypraw korzennych, które razem tworzą niesamowity aromat, który odmieni smak każdego wypieku. Zawiera między innymi cynamon, gałkę muszkatołową, goździki oraz imbir.
Przyprawa do piernika Kamis ułatwi nie tylko stworzenie ciast, ale również pierniczków, które są piękną ozdobą na święta albo smaczną przekąską, którą uraczysz całą rodzinę. To przede wszystkim wygoda, ponieważ nie musimy kupować wielu różnych składników.
Przyprawa Kamis – aromat wypełniający kuchnię:
intensywny korzenny smak
wystarcza na 300 g mąki
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,99 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,75 zł
Ananas w kawałkach
Najniższa cena: 11,99 zł
Aquafaba - wegański zamiennik jajka
Najniższa cena: 14,99 zł
Tortilla chilli - 25 cm (4 szt.)
Najniższa cena: 6,39 zł
Malina liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,99 zł
Truskawka liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,99 zł
Malina liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,99 zł
Jagoda liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,99 zł
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Przyprawa do kawy i deserów
Pestki dyni łuskane
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Jabłka prażone
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Cynamon mielony
Jabłka prażone klasyczne (kawałki)
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem z marakui
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem truskawkowym
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem jagodowym
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Tapioka - perły do deserów
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Pinsa BIO (2 szt.)
Cynamon mielony XXL
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Glutaminian sodu
Laska wanilii Bourbon BIO
Fajny pisak XXL - biały
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Piernik Czas przygotowania 20 min Czas pieczenia 60 min Porcje 8 Składniki: 100 g miękkiego masła 175 g cukru 2 jaja 100 ml miodu 1 łyżka zimnej wody 125 ml kwaśnej śmietany 18c% 250 g mąki pszennej 1 łyżeczka sody oczyszczonej Kamis 2 łyżeczki kakao 1 opakowanie Przyprawy do piernika Kamis 100 g bakalii (posiekanych orzechów włoskich, rodzynek, suszonej żurawiny) 75 ml mleka 100 g czekolady gorzkiej Sposób przygotowania: 1. Masło utrzyj z cukrem. 2. Dodaj żółtka (białka odłóż), miód, wodę, śmietanę, mąkę (odłóż 1 łyżeczkę), sodę, kakao i przyprawę do piernika, wyrabiaj do uzyskania gładkiego ciasta. 3. Bakalie oprósz delikatnie mąką, dodaj do ciasta, wymieszaj. 4. Z białek ubij pianę, dodaj do ciasta, delikatnie wymieszaj. 5. Masę przełóż do podłużnej formy (ok 25 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. 6. Piecz ok. 60 min w temperaturze 170 °C. 7. W rondelku podgrzewaj mleko z czekoladą mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji. 8. Wystudzony piernik polej polewą czekoladową.
Nazwa funkcjonalnaMieszanka przyprawowa
WariantPrzyprawa do piernika
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00