KRESTO
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa do piernika Kamis to prosty sposób na wyczarowanie pysznego ciasta lub pierniczków, np. na choinkę. Opakowanie kryje specjalnie dobrany zestaw przypraw korzennych, które razem tworzą niesamowity aromat, który odmieni smak każdego wypieku. Zawiera między innymi cynamon, gałkę muszkatołową, goździki oraz imbir.
Przyprawa do piernika Kamis ułatwi nie tylko stworzenie ciast, ale również pierniczków, które są piękną ozdobą na święta albo smaczną przekąską, którą uraczysz całą rodzinę. To przede wszystkim wygoda, ponieważ nie musimy kupować wielu różnych składników.
Przyprawa Kamis – aromat wypełniający kuchnię:
intensywny korzenny smak
wystarcza na 300 g mąki
Malina liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Kruche korpusy deserowe bezglutenowe
Najniższa cena: 12,75 zł
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Najniższa cena: 7,15 zł
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Truskawka liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Pinsa BIO (2 szt.)
Najniższa cena: 26,99 zł
Jagoda liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Malina liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,59 zł
Burak liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 4,99 zł
Pektyna (do wyrobu przetworów owocowych) bezglutenowa
Najniższa cena: 5,99 zł
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 1,79 zł
36% taniej
Malina liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Krem do gotowania migdałowy bezglutenowy BIO
Najniższa cena: 7,79 zł
Sernix - dodatek do pieczenia sernika (na 1kg twarogu)
Najniższa cena: 2,15 zł
Aquafaba - wegański zamiennik jajka
Najniższa cena: 13,15 zł
18% taniej
Laska wanilii Bourbon BIO
Najniższa cena: 18,69 zł
Ananas (kawałki) w lekkim syropie
Brzoskwinie (połówki) w lekkim syropie
Cynamon mielony
Jabłka prażone
Przyprawa do kawy i deserów
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku malinowym (50% mniej cukru)
Galaretka o smaku cytrynowym (50% mniej cukru)
Brzoskwinie połówki w lekkim syropie (premium)
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Pestki dyni łuskane
Ananas w kawałkach
Cynamon mielony XXL
Tapioka - perły do deserów
Fajny pisak XXL - biały
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem z marakui
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem jagodowym
Kulki do bubble tea i deserów z sokiem truskawkowym
Morwa biała
Glutaminian sodu
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Oregano
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziecie na: www.kamis.pl
Piernik Czas przygotowania 20 min Czas pieczenia 60 min Porcje 8 Składniki: 100 g miękkiego masła 175 g cukru 2 jaja 100 ml miodu 1 łyżka zimnej wody 125 ml kwaśnej śmietany 18c% 250 g mąki pszennej 1 łyżeczka sody oczyszczonej Kamis 2 łyżeczki kakao 1 opakowanie Przyprawy do piernika Kamis 100 g bakalii (posiekanych orzechów włoskich, rodzynek, suszonej żurawiny) 75 ml mleka 100 g czekolady gorzkiej Sposób przygotowania: 1. Masło utrzyj z cukrem. 2. Dodaj żółtka (białka odłóż), miód, wodę, śmietanę, mąkę (odłóż 1 łyżeczkę), sodę, kakao i przyprawę do piernika, wyrabiaj do uzyskania gładkiego ciasta. 3. Bakalie oprósz delikatnie mąką, dodaj do ciasta, wymieszaj. 4. Z białek ubij pianę, dodaj do ciasta, delikatnie wymieszaj. 5. Masę przełóż do podłużnej formy (ok 25 cm) wyłożonej papierem do pieczenia. 6. Piecz ok. 60 min w temperaturze 170 °C. 7. W rondelku podgrzewaj mleko z czekoladą mieszając do uzyskania jednolitej konsystencji. 8. Wystudzony piernik polej polewą czekoladową.
Nazwa funkcjonalnaMieszanka przyprawowa
WariantPrzyprawa do piernika