Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grzyby mun to jeden z bardziej charakterystycznych i częściej wykorzystywanych składników potraw w krajach Azji Wschodniej. W postaci suszonej są idealnym sposobem na kulinarne eksperymentowanie.
Niewielkie opakowanie zawiera porcję grzybów starannie oczyszczonych, pokrojonych w cienkie paseczki i wysuszonych, dzięki czemu przed dodaniem do potrawy nie wymagają przygotowywania. Wystarczy, że namoczysz je w wodzie i dodasz do garnka, woka lub patelni.
Grzyby nie tylko wzbogacą kompozycję smakową dania, ale też doskonale zintegrują się z innymi składnikami.
kuchnia chińska
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Typ | Torba |
Waga brutto 44
g
Sposób przygotowania: namocz grzyby w gorącej wodzie, aby zmiękły. Dodaj odsączone grzyby do wybranego dania lub sosu. Całość zagotuj lub usmaż.
Najlepiej spożyć przed: data na dole opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu do końca daty minimalnej trwałości.
Uwaga! W opakowaniu znajduje się torebka ze środkiem pochłaniającym wilgoć. Zawartość torebki nie nadaje się do spożycia! Chronić przed dziećmi.
House of Asia
Marka | House of Asia |
De Care Przysmaki świata