RISO GALLO
Ryż arborio do risotto

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ryż do risotto marki Kresto to idealny wybór do przygotowania klasycznego, kremowego risotto. Wysokiej jakości ziarna zapewniają doskonałą konsystencję i smak potrawy. Sięgnij po produkty Kresto i ciesz się autentycznym włoskim smakiem w swoim domu.
Kresto Ryż do risotto 2 kg
wyborny
uniwersalny
aromatyczny
Ryż arborio do risotto
Ryż Arborio do risotto BIO
Ryż do risotto (3x100g)
Ryż do risotto (luzem)
Truskawka liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Mango liofilizowane (bezglutenowe)
Najniższa cena: 7,15 zł
Ananas liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Borówka amerykańska liofilizowana (bezglutenowa)
Najniższa cena: 7,15 zł
Truskawka liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Banan liofilizowany (bezglutenowy)
Najniższa cena: 7,15 zł
Jagoda liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Malina liofilizowana (grys)
Najniższa cena: 6,15 zł
Malina liofilizowana (proszek)
Najniższa cena: 6,15 zł
Orzechy nerkowca
Orzechy laskowe
Orzechy włoskie
Orzechy macadamia
Orzechy włoskie
Orzechy nerkowca BIO
Śliwki suszone
W rondelku rozgrzać kilka łyżek masła, dodać pokrojoną cebulę i podsmażyć aż się zeszkli. Dodać ryż i poczekać aż ryż wchłonie cały tłuszcz. Dodać przyprawy według uznania. Następnie dodawać porcjami bulion, mieszając aż każda jego porcja zostanie wchłonięta. Całość gotować ok 20 minut ciągle mieszając. Około 5 min. przed końcem gotowania dodać pozostałe składniki risotto (np. owoce morza).
Kraj pochodzenia:/ Numer partii:/ Najlepiej spożyć przed: nadruk z tyłu opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od nasłonecznienia i źródeł ciepła, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- Temperatura: 5°C -25°C
- Wilgotność: do 75%
ul. Przemysłowa 8, 96-100 Skierniewice
Zapakowano przez: VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8, 96-100 Skierniewice tel.: 46 835 14 40, www.vog.pl
Kresto
| Marka | Kresto |
Green Dot
Dla świadomie odżywiających się: Ryż do risotto to odmiana charakteryzująca się lekko zaokrąglonymi, szerokimi, pękatymi ziarnami. Po odpowiednim przegotowaniu w środku pozostaje al dente.