CASA DEL SUR
Chilli con carne (mieszanka przypraw)
Najniższa cena: 2,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Chilli con carne (mieszanka przypraw)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do mięsa mielonego z suszonymi pomidorami
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do pieczeni
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do mięsa mielonego (poddana obróbce parą)
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Przyprawa do karkówki z czosnkiem i kolendrą
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Oregano
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Według starych zwyczajów węgierski gulasz - w formie zupy, czyli pörkölt - mogą przyrządzać wyłącznie mężczyźni. Tajemnicą jego smaku jest cebula karmelizowana w mieszance korzennych przypraw. Kolejno dodawane pieprz i ziele angielskie oraz czosnek, chili i kolendra składają się na bukiet smaków, który przenika soczyste kawałki mięsa.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Gulasz z pieczarkami Składniki (dla 3-4 osób): 600 g mięsa wołowego, 200 g pieczarek, 1 cebula, 1 papryka czerwona, 1,5 łyżki mąki, olej do smażenia, 1 łyżka Przyprawy do gulaszu Kamis. Przygotowanie: 1. Wołowinę pokrój w kostkę, cebulę w plastry i obsmaż na gorącym oleju. Składniki przełóż do garnka, zalej 2 szklankami wody, dodaj 1 łyżkę przyprawy do gulaszu, duś na małym ogniu ok. 1 godzinę (w razie potrzeby dodaj wody). 2. Pieczarki pokrój w plastry, paprykę w kostkę, dodaj do mięsa i duś wszystko kolejne ok. 30 minut (do miękkości mięsa). 3. Mąkę wymieszaj z 1/3 szklanki wody, ciągle mieszając, dodaj do sosu i zagotuj. Dopraw do smaku przyprawą do gulaszu. 4. Podawaj z kaszą i sałatką z ogórków kiszonych.
Wyprodukowano w Polsce