PRIPRAVKA
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,75 zł
Przyprawa do mięs (młynek)
Najniższa cena: 12,99 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do wołowiny
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do gyrosa
Tymianek suszony XXL
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Papryka słodka mielona
Curry - mieszanka przypraw
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Liście laurowe
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Według starych zwyczajów węgierski gulasz - w formie zupy, czyli pörkölt - mogą przyrządzać wyłącznie mężczyźni. Tajemnicą jego smaku jest cebula karmelizowana w mieszance korzennych przypraw. Kolejno dodawane pieprz i ziele angielskie oraz czosnek, chili i kolendra składają się na bukiet smaków, który przenika soczyste kawałki mięsa.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Gulasz z pieczarkami Składniki (dla 3-4 osób): 600 g mięsa wołowego, 200 g pieczarek, 1 cebula, 1 papryka czerwona, 1,5 łyżki mąki, olej do smażenia, 1 łyżka Przyprawy do gulaszu Kamis. Przygotowanie: 1. Wołowinę pokrój w kostkę, cebulę w plastry i obsmaż na gorącym oleju. Składniki przełóż do garnka, zalej 2 szklankami wody, dodaj 1 łyżkę przyprawy do gulaszu, duś na małym ogniu ok. 1 godzinę (w razie potrzeby dodaj wody). 2. Pieczarki pokrój w plastry, paprykę w kostkę, dodaj do mięsa i duś wszystko kolejne ok. 30 minut (do miękkości mięsa). 3. Mąkę wymieszaj z 1/3 szklanki wody, ciągle mieszając, dodaj do sosu i zagotuj. Dopraw do smaku przyprawą do gulaszu. 4. Podawaj z kaszą i sałatką z ogórków kiszonych.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00