PIĄTNICA
Twaróg sernikowy mielony

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
MLEKPOL Twaróg sernikowy 18% w wiaderku to tradycyjny ser z Mazur, pozyskany z najlepszego mleka od krów wypasanych na czystych łąkach Warmii. Śmietankowy w smaku, ma gładką, aksamitną konsystencję. Ser jest idealny do klasycznych serników, jako farsz do naleśników i baza do past.
Opakowanie - wiaderko 1kg
nie wymaga dodatku masła
18 % tłuszczu
Twaróg sernikowy mielony
Twaróg Sernikowy (wiaderko)
Ser Mozzarella (plastry)
Ser Tylżycki w plastrach
Ser Salami w plastrach
Ser Edamski w plastrach
Ser Gouda w plastrach
Ser Gouda w plastrach bez laktozy
Ser żółty Gouda (plastry)
Ser żółty Królewski z Kolna (plastry)
Ser żółty Salami (plastry)
Ser Mozzarella (kostka)
Ser Królewski z Kolna w plastrach
Ser rolada ustrzycka w plastrach
Ser Gouda w kawałku
Ser Edamski w kawałku
Ser Gouda (tarty)
Ser Złoty Mazur w plastrach
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od + 1 °C do + 8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
48
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Elewatorska 13, 19-203 Grajewo
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie ul. Elewatorska 13, 19-203 Grajewo www.mlekpol.com.pl
Łaciaty
| Marka | Mlekpol |
| Marka | Łaciaty |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Polskie z natury
Po więcej przepisów odwiedź najlepszewkuchni.pl
Przepis na sernik Składniki: Łaciaty twaróg sernikowy - 1 kg cukier - 100 g jaja - 6 sztuk Sposób wykonania: - Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę, dodać Łaciaty twaróg sernikowy. Całość dokładnie wymieszać. - Następnie dodać ubitą pianę z białek i delikatnie wymieszać. Można dodać bakalie. - Masę wylać na blaszkę wysmarowaną tłuszczem posypaną bułką tartą i wyłożoną herbatnikami (herbatniki można zastąpić kruchym ciastem). - Wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 1 godz. w temperaturze 160-170 ℃. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów