SMAKMAK
Kluski na parze
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bułeczki drożdżowe o owalnym kształcie, z ziołami, na grilla.
Kluski na parze
Bułeczki z ziołami na grilla
Bułeczki w stylu włoskim na grilla
Kluski śląskie
Kluski śląskie
Bułeczki z pieczarkami na grilla
Szare kluski
Kluski na parze
Buraczki gotowane tarte
Buraczki gotowane całe
Naleśniki z nadzieniem serowym
Pierogi z mięsem
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Kopytka z polskich ziemniaków
Naleśniki z jabłkami i cynamonem
Kukurydza gotowana
Zapiekanka extra looong z Kurczakiem
Zapiekanka z szynką
Bułeczki w stylu włoskim na grilla
Zapiekanka z pieczarkami
Racuchy z jabłkami
Placki ziemniaczane
Warunki przechowywania: warunki chłodnicze od 2 do 7 stopni Celsjusza
Sposób przygotowania: wyjmij produkt z opakowania.
GRILL WĘGLOWY: ułóż bułeczki na rozgrzanym ruszcie
grillowym. Ogrzewaj 1 minutę z każdej strony, obracając,
do uzyskania koloru złocistego, lekko brązowego po obu stronach.
Nie trzymaj bułeczek bezpośrednio nad płomieniem ognia.
GRILL ELEKTRYCZNY: ułóż bułeczki na dolnym ruszcie
grillowym, rozgrzanym do temperatury 220 °C. Ogrzewaj na
otwartym grillu 4 minuty z każdej strony; obracając,
do uzyskania koloru złocistego, lekko brązowego po obu stronach.
SmakMAK Sp. z o.o., ul. Balonowa 7a, 64-100 Strzyżewice
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00