PROSTE HISTORIE
Pizza fresh z szynką

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie i chrupiące ciasto na zakwasie,
Idealnie wypieczony spód w piecu kamiennym,
Sos na bazie przetartych pomidorów i na oliwie z oliwek,
Soczyste kawałki polskiego kurczaka,
Aromatyczne pesto bazyliowe.
Polska Marka
nowa jakość!
na oliwie z oliwek
ciasto na zakwasie
Pizza fresh z szynką
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Kurczak teriyaki proteinowy
Kurczak po meksykańsku proteinowy
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Lód w kostkach
Słodkie maliny
Zielone brokuły różyczki
Pyzy ziemniaczane
Pyzy z mięsem mrożone
Kartacze z mięsem
Pierogi z mięsem
Sposób przygotowania: Wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na środkowym ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C - 200 °C. Piec przez około 8 - 10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Sposób przygotowania: wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C – 200 °C. Piec przez około 8-10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz tel. +48 58 582 42 59 www.iglotex.pl
Proste Historie
| Marka | Proste Historie |
Podmarka Z Pieca Kamiennego
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów