PROSTE HISTORIE
Pizza fresh pepperoni z jalapeno
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie i chrupiące ciasto na zakwasie,
Idealnie wypieczony spód w piecu kamiennym,
Sos na bazie przetartych pomidorów i na oliwie z oliwek,
Soczyste kawałki polskiego kurczaka,
Aromatyczne pesto bazyliowe.
Polska Marka
nowa jakość!
na oliwie z oliwek
ciasto na zakwasie
Pizza fresh pepperoni z jalapeno
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Słodkie maliny
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Pierogi z truskawkami
Pierogi ruskie
Pierogi z jagodami
Pierogi z serem
Pierogi z mięsem
Zapiekanka z kurczakiem
Zapiekanka kebab
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Sposób przygotowania: Wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na środkowym ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C - 200 °C. Piec przez około 8 - 10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Sposób przygotowania: wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C – 200 °C. Piec przez około 8-10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz tel. +48 58 582 42 59 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Proste Historie |
Podmarka Z Pieca Kamiennego
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów