PROSTE HISTORIE BISTRO
Pizza z szynką i pieczarkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie i chrupiące ciasto na zakwasie,
Idealnie wypieczony spód w piecu kamiennym,
Sos na bazie passaty pomidorowej i na oliwie z oliwek,
Duże kawałki szynki własnej produkcji – bez zbędnych dodatków w postaci fosforanów/karagenów i glutaminianu sodu,
Ulubiony smak polskich konsumentów!
Polska Marka
nowa jakość!
na oliwie z oliwek
ciasto na zakwasie
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Pizza z pieczarkami
Pizza z salami
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Pizza fresh z kurczakiem
Pizza fresh z szynką
Pizza fresh cztery sery
Pizza fresh pepperoni z jalapeno
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza 4 sery
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
Pizza z szynką
Zapiekanka fresh z szynką
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza z pieczarkami
Pizza z szynką
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki proste do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,69 zł
Frytki karbowane do piekarnika
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Cząstki ziemniaczane ze skórką
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Lód w kostkach
Cena przed obniżką: 5,99 zł
25% taniej
Talarki ziemniaczane
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Kartofle ze skórką grubo ciosane
Cena przed obniżką: 9,69 zł
Chrupiące fryteczki
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Słodkie maliny
Pyzy z mięsem mrożone
Pyzy ziemniaczane
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Zapiekanka z pieczarkami
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na środkowym ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C-200 °C. Piec przez około 8-10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Sposób przygotowania: wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C – 200 °C. Piec przez około 8-10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórc
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz tel. +48 58 582 42 59 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Podmarka Z Pieca Kamiennego
Znak weterynaryjny na opakowaniu
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów