PROSTE HISTORIE
Pizza fresh pepperoni z jalapeno

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cienkie i chrupiące ciasto na zakwasie,
Idealnie wypieczony spód w piecu kamiennym,
Sos na bazie passaty pomidorowej i na oliwie z oliwek,
Duże kawałki szynki własnej produkcji – bez zbędnych dodatków w postaci fosforanów/karagenów i glutaminianu sodu,
Ulubiony smak polskich konsumentów!
Polska Marka
nowa jakość!
na oliwie z oliwek
ciasto na zakwasie
Pizza fresh pepperoni z jalapeno
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Pierogi ruskie
Pierogi z truskawkami
Pierogi z serem
Pierogi z mięsem
Pierogi z jagodami
Kluski śląskie z dziurką
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Lód w kostkach
Wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na środkowym ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C-200 °C. Piec przez około 8-10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Sposób przygotowania: wyjąć pizzę z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 °C – 200 °C. Piec przez około 8-10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórc
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz tel. +48 58 582 42 59 www.iglotex.pl
Proste Historie
| Marka | Iglotex |
| Marka | Proste Historie |
Podmarka Z Pieca Kamiennego
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów