DELICIUS
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Najniższa cena: 14,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
KARP w sosie słodko-kwaśnym BIO zagwarantuje nam prawdziwą kulinarną podróż. To gotowe danie zabierze nas w rejony, w których tradycja spotyka się z egzotyką. Bardzo delikatne kawałki karpia pływają tu w pomidorowym sosie na bazie dwóch rodzajów domowego ketchupu. Towarzyszą im rozmaite warzywa, w tym słodki ananas i marynowana papryka, cebula czy marchewka, oraz rozmaite aromatyczne zioła. Ten wyjątkowo pyszny miks sprawia, że KARP w sosie słodko-kwaśnym zachwyca zarówno na zimno, jak i po podgrzaniu. Sprawdzi się jako pożywna przekąska lub danie obiadowe, w połączeniu z porcją ryżu lub ziemniakami.* My najchętniej sięgamy po karpia w sosie słodko-kwaśnym, kiedy chcemy zjeść szybki i lekki obiad, zazwyczaj marząc o podróży w dalekie i pyszne rejony.
Filety anchois w oleju słonecznikowym
Najniższa cena: 14,99 zł
Karp w galarecie miodowej BIO
Najniższa cena: 32,99 zł
Szprot w sosie pomidorowym
Szprot winter podwędzany w oleju
Szproty wędzone w oleju
Filety z sardynek w oliwie z oliwek
Anchois (sardele) w ekologicznej oliwie z oliwek EV
Byczki w sosie pomidorowym
Szproty wędzone w oliwie z oliwek
Filety anchois w oliwie z oliwek
Szprot w sosie pomidorowym
Filety z anchois do pizzy (pikantne)
Filety anchois do pizzy
Karp w sosie słodko-kwaśnym BIO
Pulpety z karpia w sosie pomidorowym BIO
Karp w galarecie miodowej BIO
Najni ższa cena: 32,99 zł
Bulion z karpia (kolagenowy) BIO
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.