PRYMAT
Papryka ostra mielona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Papryka ostra mielona
Papryka wędzona ostra (mielona)
Papryka ostra mielona
Papryka ostra wędzona (mielona) XXL
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Liście laurowe
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Quesadillas z bobem i szynką Serrano Przygotowanie 25 min Gotowanie 7 min Porcje 2 Składniki: 1 czerwona cebula pokrojona w piórka 2 łyżki oliwy 100 g pokrojonej w paski szynki Serrano 500 g ugotowanego bobu 2 łyżeczki ostrej papryki Kamis ½ łyżeczki czosnku granulowanego Kamis 150 g startego żółtego sera 2 tortille 100 ml kwaśnej śmietany 1. Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na oliwie. 2. Dodaj szynkę, bób i smaż 2-3 min, na koniec dopraw ostrą papryką i czosnkiem, lekko wystudź. 3. Dodaj 100 g żółtego sera i dokładnie wymieszaj. 4. W tortownicy lub formie do tarty ułóż placek tortilli, farsz, przykryj drugim plackiem, dokładnie ubij, posyp pozostałym tartym serem. 5. Piecz 7 min w temperaturze 185°C. 6. Przed podaniem pokrój na kawałki, podawaj z kwaśną śmietaną.
Zapakowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00