PRYMAT
Papryka ostra mielona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Papryka ostra mielona
Papryka ostra mielona
Papryka wędzona ostra (mielona)
Papryka ostra wędzona (mielona) XXL
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Quesadillas z bobem i szynką Serrano Przygotowanie 25 min Gotowanie 7 min Porcje 2 Składniki: 1 czerwona cebula pokrojona w piórka 2 łyżki oliwy 100 g pokrojonej w paski szynki Serrano 500 g ugotowanego bobu 2 łyżeczki ostrej papryki Kamis ½ łyżeczki czosnku granulowanego Kamis 150 g startego żółtego sera 2 tortille 100 ml kwaśnej śmietany 1. Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na oliwie. 2. Dodaj szynkę, bób i smaż 2-3 min, na koniec dopraw ostrą papryką i czosnkiem, lekko wystudź. 3. Dodaj 100 g żółtego sera i dokładnie wymieszaj. 4. W tortownicy lub formie do tarty ułóż placek tortilli, farsz, przykryj drugim plackiem, dokładnie ubij, posyp pozostałym tartym serem. 5. Piecz 7 min w temperaturze 185°C. 6. Przed podaniem pokrój na kawałki, podawaj z kwaśną śmietaną.
Zapakowano w Polsce