PRYMAT
Kminek cały
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawą są owoce kminku zwyczajnego, rośliny uprawianej w klimacie umiarkowanym. Potrawom nadaje specyficzny, cierpko-korzenny smak. Kminek wzmaga apetyt, pobudza procesy trawienne. Szczególnie polecany jest do potraw o wyższej zawartości tłuszczu.Dodawany jest do mięs takich jak: wieprzowina, baranina, niektóre gatunki drobiu oraz do potraw z kapusty, fasoli i ziemniaków. Kminkiem przyprawia się sosy, zupy, wędliny oraz sery. Służy również do aromatyzowania chleba i innych wyrobów piekarniczych.
mielony w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Kminek cały
Kminek cały
Kminek mielony
Kardamon mielony
Najniższa cena: 5,35 zł
Imbir mielony
Najniższa cena: 2,95 zł
Zioła prowansalskie
Najniższa cena: 2,29 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,69 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Gałka muszkatołowa mielona
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa chińska - 5 smaków
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa kuchni włoskiej
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Papryka wędzona słodka mielona
Oregano
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Grillowana ciabatta z pastą z fasoli i kiełkami Przygotowanie 25 min Gotowanie 10 min Porcje 4 Składniki: 1 puszka białej fasoli 2 łyżki koncentratu pomidorowego 4 łyżki oleju 1 cebula pokrojona w kostkę 1 łyżeczka kminku mielonego Kamis 1 łyżeczka majeranku Kamis ½ łyżeczki chili Kamis 4 ciabatty 4 łyżki oliwy 1 opakowanie ulubionych kiełków 5 rzodkiewek 10 pomidorków koktajlowych 1. Fasolę zmiksuj z koncentratem pomidorowym i 2 łyżkami oleju. 2. Dodaj cebulę podsmażoną na złoty kolor, kminek, majeranek, chili, wymieszaj. 3. Ciabatty przekrój na pól. Posmaruj oliwą, zrumień na grillu, ryflowanej patelni lub w piekarniku. 4. Ciabatty posmaruj pastą, dodaj kiełki, pokrojone pomidorki i plastry rzodkiewek.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów