KAMIS
Przyprawa do kurczaka złocista

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grill przyprawa klasyczna Prymat to znakomicie skomponowana mieszanka ziół, przypraw i suszonych warzyw.
Wyszukany smak i aromat przyprawy doskonale wzbogaca dania mięsne przygotowane na ruszcie lub patelni.
Dzięki przyprawie do grilla czas spędzony na wspólnym biesiadowaniu będzie wyjątkowy nie tylko ze względu na doborowe towarzystwo, ale także wyborny smak i aromat przygotowanych potraw.
Grill przyprawa klasyczna Prymat stosowana jest do wszystkich rodzajów mięs, ryb, a nawetwarzyw na grilla.
Polecana do polędwiczek wieprzowych, szynki, cielęciny, drobiu, łososia i wielu innych.
Z jej pomocą możemy także przygotować fantazyjne szaszłyki z dodatkiem warzyw, a nawet owoców.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do bigosu
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Papryka słodka mielona XL
Cebulka smażona
Najniższa cena: 8,99 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Goździki całe
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Zioła prowansalskie
Liść laurowy suszony XL
Curry
Imbir mielony
Bazylia
Gałka muszkatołowa mielona
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
| Marka | Prymat | 
Bez dodatku substancji konserwujących
Hamburgery z grilla Składniki: - 800 g antrykotu wołowego, - 2 łyżki Cebuli suszonej Prymat, - 1 łyżeczka sosu sojowego, - łyżeczka octu balsamicznego, - 1/2 opakowania przyprawy Grill klasyczny Prymat, - 2-3 ząbki czosnku, - 5 dużych pszennych bułek, - Musztarda sarepska Prymat. Przygotowanie: Mięso zmielić z czosnkiem w maszynce. Dodać 3 łyżki musztardy, suszoną cebulę, sos sojowy, ocet balsamiczny oraz przyprawę Grill klasyczny. Wyrabiać przez kilka minut. Z mięsa uformować 5 płaskich kotletów, grillować po ok. 4-5 minut z każdej strony i odstawić na kilka minut. Bułki przeciąć na pół i podpiec chwilę na grillu. Spód bułek posmarować musztardą, położyć ulubione warzywa, mięso oraz przykryć górną połową bułek. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Marynując mięsa na grilla, pamiętaj, aby kawałki były jednakowej grubości. Wówczas będziesz mieć gwarancję, że marynata wchłonie się równomiernie we wszystkie kawałki.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów