PRIPRAVKA
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Grill przyprawa klasyczna Prymat to znakomicie skomponowana mieszanka ziół, przypraw i suszonych warzyw.
Wyszukany smak i aromat przyprawy doskonale wzbogaca dania mięsne przygotowane na ruszcie lub patelni.
Dzięki przyprawie do grilla czas spędzony na wspólnym biesiadowaniu będzie wyjątkowy nie tylko ze względu na doborowe towarzystwo, ale także wyborny smak i aromat przygotowanych potraw.
Grill przyprawa klasyczna Prymat stosowana jest do wszystkich rodzajów mięs, ryb, a nawetwarzyw na grilla.
Polecana do polędwiczek wieprzowych, szynki, cielęciny, drobiu, łososia i wielu innych.
Z jej pomocą możemy także przygotować fantazyjne szaszłyki z dodatkiem warzyw, a nawet owoców.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Najniższa cena: 2,79 zł
19% taniej
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Najniższa cena: 2,79 zł
29% taniej
Cebula mielona XXL
Musztarda ketchupowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,49 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
8% taniej
Bazylia
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Papryka słodka mielona XL
Papryka ostra mielona
Papryka słodka mielona
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Zioła prowansalskie
Cynamon mielony
Imbir mielony
Curry
Przyprawa do kurczaka
Przyprawa do kurczaka orientalna
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Bez dodatku substancji konserwujących
Hamburgery z grilla Składniki: - 800 g antrykotu wołowego, - 2 łyżki Cebuli suszonej Prymat, - 1 łyżeczka sosu sojowego, - łyżeczka octu balsamicznego, - 1/2 opakowania przyprawy Grill klasyczny Prymat, - 2-3 ząbki czosnku, - 5 dużych pszennych bułek, - Musztarda sarepska Prymat. Przygotowanie: Mięso zmielić z czosnkiem w maszynce. Dodać 3 łyżki musztardy, suszoną cebulę, sos sojowy, ocet balsamiczny oraz przyprawę Grill klasyczny. Wyrabiać przez kilka minut. Z mięsa uformować 5 płaskich kotletów, grillować po ok. 4-5 minut z każdej strony i odstawić na kilka minut. Bułki przeciąć na pół i podpiec chwilę na grillu. Spód bułek posmarować musztardą, położyć ulubione warzywa, mięso oraz przykryć górną połową bułek. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Marynując mięsa na grilla, pamiętaj, aby kawałki były jednakowej grubości. Wówczas będziesz mieć gwarancję, że marynata wchłonie się równomiernie we wszystkie kawałki.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów