HORTEX
Zupa fasolowa mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
saszetka z przyprawą
Zupa fasolowa mrożona
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Sok pomidorowy
Najniższa cena: 5,99 zł
Napój jabłko - rabarbar PET
Najniższa cena: 4,99 zł
Szpinak rozdrobniony mrożony
Napój białe winogrona
Najniższa cena: 5,25 zł
Napój wieloowocowy z pomarańczą i yuzu
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój wieloowocowy z kiwi i limonką
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój wieloowocowy czerwone winogrono gujawa
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój pomarańcza-mango, PET
Najniższa cena: 5,39 zł
Sok 100% Multiwitamina
Lody mleczne Truskawka
Lody mleczne
Mieszanka chińska mrożona
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka włoska mrożona
bez rozmrażania Garnek: Otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z przyprawą. Do 1 l gorącego bulionu lub wywaru wsypać zawartość opakowania, dodać 4 ziarenka ziela angielskiego, 2 liście laurowe, 10 ziarenek pieprzu. Gotować pod przykryciem ok. 20 minut. Pod koniec gotowania dodać przyprawę z saszetki. Doprawić do smaku solą. Do zupy można dodać podsmażoną na patelni wędzonkę.
Spożywać po obróbce termicznej
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 4 dni ** -12 °C - 1 miesiąc *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Grochówka Hortex Truskawki Hortex Fasolka szparagowa żółta
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Fasolka po bretońsku w pomidorach Składniki: - Zupa fasolowa Hortex - 1 opakowanie - 400 g pomidorów krojonych, z puszki - ok. 500 ml bulionu - 150 g kiełbasy myśliwskiej - 200 g boczku wędzonego - 1 cebula - 2 ząbki czosnku - 2 łyżki oleju - 2 listki laurowe - 1 łyżka koncentratu pomidorowego - 1 łyżeczka cukru - 1 łyżka majeranku - 3 ziarenka ziela angielskiego - sól, pieprz Gotowe w 30 minut Przygotowanie: W garnku o grubym dnie lub na głębokiej patelni rozgrzej olej, dodaj pokrojone w kostkę kiełbasę i boczek. Smaż do ich zrumienienia. Następnie dodaj posiekaną cebulę i czosnek, ziele angielskie, liść laurowy oraz zupę fasolową. Chwilę smaż, cały czas mieszając. Dodaj bulion i gotuj ok. 10 minut bez przykrycia. Wrzuć pomidory, dodaj koncentrat, cukier, przyprawę z saszetki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Całość duś jeszcze 10-15 minut. Na koniec dodaj majeranek. Podawaj ją ze świeżym pieczywem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów