PROSTE HISTORIE
Pierogi z wiśniami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyborny smak klasycznych, jesiennych owoców, otulonych miękkim ciastem ziemniaczanym. Oto tajemnica pysznych knedli ze śliwkami. Ich wyjątkowy smak to wspomnienie wrześniowego słońca i bogactwa owocowej przyjemności. Cudowny pomysł na oryginalny obiad lub podwieczorek dla każdego łasucha. | ||||||||||
Składniki: ciasto: ziemniaki (53 %), skrobia ziemniaczana, suszone ziemniaki (12 %), woda, mąka pszenna, sól; nadzienie: śliwki (78 %), cukier, skrobia.
Gluten. Produkt może zawierać mleko, soję i seler oraz pestki i ich fragmenty.
Pierogi z wiśniami
Pierogi z owocami
Pierogi z grzybami
Knedle ze śliwką mrożone
Pierogi ze szpinakiem i brokułami
Pierożki z grzybami w sosie śmietanowym
Słodkie maliny
Cena przed obniżką: 18,99 zł
Słodkie truskawki
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Frytki proste do piekarnika
Cena przed obniżką: 9,75 zł
Warzywa na patelnię orientalne
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
Frytki cienkie do piekarnika
Cena przed obniżką: 11,15 zł
Frytki karbowane do piekarnika
Cena przed obniżką: 10,99 zł
Warzywa na patelnię po włosku
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
Owoce lasów i sadów
Cena przed obniżką: 11,99 zł
Soczyste wiśnie bez pestek
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Zielone brokuły różyczki
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Pierogi z serem
Cena przed obniżką: 11,49 zł
Pierogi z truskawkami
Cena przed obniżką: 11,49 zł
Warzywa na patelnię po hiszpańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię po meksykańsku
Cena przed obniżką: 8,49 zł
Warzywa na patelnię po polsku
Cena przed obniżką: 9,29 zł
25% taniej
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania: zamrożone knedle wyjmij z opakowania i wrzuć do minimum 3 litrów wrzącej, osolonej wody.
Następnie knedle delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy knedle zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj na wolnym ogniu przez około 6-7 minut. Ugotowane knedle wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Gotową potrawę możesz polać śmietaną lub jogurtem i posypać cukrem.