PROSTE HISTORIE
Pierogi z truskawkami

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyborny smak klasycznych, jesiennych owoców, otulonych miękkim ciastem ziemniaczanym. Oto tajemnica pysznych knedli ze śliwkami. Ich wyjątkowy smak to wspomnienie wrześniowego słońca i bogactwa owocowej przyjemności. Cudowny pomysł na oryginalny obiad lub podwieczorek dla każdego łasucha. | ||||||||||
Pierogi z truskawkami
Pierogi z jagodami
Knedle z nadzieniem morelowym
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Knedle w truskawkami mrożone
Knedle ze śliwką
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Kluski śląskie z dziurką
Pyzy ziemniaczane
Pyzy z mięsem mrożone
Owoce lasów i sadów
Kopytka ziemniaczane
Lód w kostkach
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Leniwe kluski
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Pierogi z mięsem
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania: zamrożone knedle wyjmij z opakowania i wrzuć do minimum 3 litrów wrzącej, osolonej wody.
Następnie knedle delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy knedle zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj na wolnym ogniu przez około 6-7 minut. Ugotowane knedle wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Gotową potrawę możesz polać śmietaną lub jogurtem i posypać cukrem.
Składniki: ciasto: ziemniaki (53 %), skrobia ziemniaczana, suszone ziemniaki (12 %), woda, mąka pszenna, sól; nadzienie: śliwki (78 %), cukier, skrobia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów