PROSTE HISTORIE
Pierogi z jagodami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyborny smak klasycznych, jesiennych owoców, otulonych miękkim ciastem ziemniaczanym. Oto tajemnica pysznych knedli ze śliwkami. Ich wyjątkowy smak to wspomnienie wrześniowego słońca i bogactwa owocowej przyjemności. Cudowny pomysł na oryginalny obiad lub podwieczorek dla każdego łasucha. | ||||||||||
Pierogi z jagodami
Pierogi z truskawkami
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Knedle w truskawkami mrożone
Knedle ze śliwką
Knedle z nadzieniem morelowym
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Słodkie maliny
Pizza fresh pepperoni z jalapeno
Pizza fresh cztery sery
Pizza fresh z kurczakiem
Pizza fresh z szynką
Zielone brokuły różyczki
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Zapiekanka z pieczarkami
Zapiekanka z kurczakiem
Zapiekanka kebab
Zupa ogórkowa z koperkiem bezglutenowa
Zupa kalafiorowa z koperkiem bezglutenowa
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania: zamrożone knedle wyjmij z opakowania i wrzuć do minimum 3 litrów wrzącej, osolonej wody.
Następnie knedle delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy knedle zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj na wolnym ogniu przez około 6-7 minut. Ugotowane knedle wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Gotową potrawę możesz polać śmietaną lub jogurtem i posypać cukrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów