KANOKWAN
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta curry zielona Konokwan – ostra pasta z delikatną nutą słodyczy, doskonała baza do przygotowania aromatycznych, orientalnych posiłków. Zielona pasta curry to wonna kompozycja przypraw, takich jak: chili, trawa cytrynowa, czosnek, galangal, kmin, limonka kaffir, czyli składników charakterystycznych dla kuchni tajskiej.
Zielona pasta curry to prawdziwy rarytas dla miłośników najsmaczniejszej i najoryginalniejszej kuchni tajskiej. Pasta curry zwykle występuje w połączeniu z mlekiem kokosowym, jest doskonałym dodatkiem do mięs, warzyw, ryb.
Zielona pasta curry Konokwan, a tajskie przysmaki – propozycje:
produkt bezglutenowy

Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta wasabi
Najniższa cena: 6,49 zł
Pasta Pad Thai
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Żółte Curry
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta Massaman Curry
Najniższa cena: 10,79 zł
Pasta Gochujang - koreańska pasta z ostrej papryki
Najniższa cena: 9,99 zł
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Tom Yum
Pasta Tom Kha
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta Kimchi (ostra)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Najniższa cena: 16,99 zł
Pasta Harissa
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta miodowo-czosnkowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl
Kanokwan
| Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Zielone curry Danie dla 4 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 200 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 12-14 % - 150 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 150 g mixu ulubionych warzyw (np. cukinia, marchewka, itp) pokrojonych w 1 cm kostkę - 1 łyżka sosu rybnego - 2 liście kaffiru 1. Do rondelka wlej mleczko kokosowe, dodaj 4 łyżeczki pasty i podgrzewaj przez 2 minuty, aż się rozpuści. 2. Dodaj kurczaka i zagotuj w mleczku. Dodaj 200 ml gorącej wody. Całość doprowadź do zagotowania i gotuj przez ok. 3 minuty. 3. Dodaj warzywa i liście kaffiru. Gotuj przez ok. 3 minuty. Dopraw sosem rybnym. 4. Curry podawaj z ryżem jaśminowym.
Wyprodukowano w Tajlandii.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów