COCK
Pasta curry czerwona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta curry zielona Konokwan – ostra pasta z delikatną nutą słodyczy, doskonała baza do przygotowania aromatycznych, orientalnych posiłków. Zielona pasta curry to wonna kompozycja przypraw, takich jak: chili, trawa cytrynowa, czosnek, galangal, kmin, limonka kaffir, czyli składników charakterystycznych dla kuchni tajskiej.
Zielona pasta curry to prawdziwy rarytas dla miłośników najsmaczniejszej i najoryginalniejszej kuchni tajskiej. Pasta curry zwykle występuje w połączeniu z mlekiem kokosowym, jest doskonałym dodatkiem do mięs, warzyw, ryb.
Zielona pasta curry Konokwan, a tajskie przysmaki – propozycje:
produkt bezglutenowy
zielone chili 30 %
trawa cytrynowa
czosnek
sól
szalotka
galangal
skórka z limonki kaffir
kumin
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 50
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 64
g
polski
Pasta curry czerwona
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Najniższa cena: 8,99 zł
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta paprykowa ostra
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta do pad thai
Pasta do tom yum bezglutenowa
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl
Kanokwan
Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Zielone curry Danie dla 4 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 200 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 12-14 % - 150 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 150 g mixu ulubionych warzyw (np. cukinia, marchewka, itp) pokrojonych w 1 cm kostkę - 1 łyżka sosu rybnego - 2 liście kaffiru 1. Do rondelka wlej mleczko kokosowe, dodaj 4 łyżeczki pasty i podgrzewaj przez 2 minuty, aż się rozpuści. 2. Dodaj kurczaka i zagotuj w mleczku. Dodaj 200 ml gorącej wody. Całość doprowadź do zagotowania i gotuj przez ok. 3 minuty. 3. Dodaj warzywa i liście kaffiru. Gotuj przez ok. 3 minuty. Dopraw sosem rybnym. 4. Curry podawaj z ryżem jaśminowym.
Wyprodukowano w Tajlandii.