KANOKWAN
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czerwona pasta curry Kanokwan to naturalny produkt sporządzony z oryginalnych tajskich ziół oraz świeżej czerwonej papryki chili, nie zawiera żadnych sztucznych dodatków i konserwantów. Czerwona pasta curry to gwarancja nietuzinkowego, pikantnego smaku i niezapomnianego aromatu.
Czerwona pasta curry to jeden z trzech rodzajów curry. Oprócz curry czerwonego, sporządzonego na bazie świeżej oraz suszonej czerwonej papryki, występuje też curry zielone – ostre i wyraziste, curry żółte – bardzo popularne, z dodatkiem kurkumy. Pasta z curry świetnie sprawdza się w kuchni, dzięki niej jesteśmy w stanie przy niewielkim nakładzie pracy stworzyć kulinarne perełki.
Curry świetnie sprawdza się do dań takich jak:
produkt bezglutenowy
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta Pad Thai
Pasta wasabi
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta Harissa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta Kimchi (ostra)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (średnio pikantna)
Pasta przyprawowa do złocistego curry (pikantna)
Sos do owoców morza
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Przechowywać suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl
Kanokwan
Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy o wysokiej zawartości błonnika pokarmowego.
Czerwone curry z kurczakiem Danie dla 2-3 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 200 ml mleczka kokosowego o zawartości tłuszczu 12-14 % - 150 g filetu z kurczaka pokrojonego w cienkie plastry - 1 łyżka sosu rybnego 1. Do rondelka wlej mleczko kokosowe, dodaj 2 łyżeczki pasty i podgrzewaj przez 2 minuty, aż się rozpuści. 2. Dodaj kurczaka i zagotuj w mleczku. Dodaj 200 ml gorącej wody. Całość doprowadź do zagotowania i gotuj przez ok. 3 minuty. Dopraw sosem rybnym. 3. Curry podawaj z ryżem jaśminowym.
Wyprodukowano w Tajlandii
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów