KANOKWAN
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tom Yum to pikantna, rozgrzewająca tajska zupa o delikatnie wytrawnym smaku z wyczuwalnym dodatkiem trawy cytrynowe
j, kaffiru i galangalu.
Pasta Tom Yum marki Konakwan powstała z naturalnych i świeżych ziół.
Dzięki saszetce w prosty sposóbprzygotujesz zupę, która zadziwi twoich znajomych i rodzinę.
Słynną Tom Yum przygotowujemy z kurczakiem lub krewetkami z
dodatkiem pieczarek, pomidorów i kolendry.
Do pasty curry polecamy A-TIP Mleczko kokosowe.
produkt bezglutenowy
cukier
sól
całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej
trawa cytrynowa
chili 11,9 %
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
galangal
liście limonki kaffir mielone
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
barwnik: ekstrakt z papryki
Bezglutenowy
Wymiar liczbowy 30
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Tajlandia |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 40
g
polski
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta do pad thai
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
3
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.decare.pl
Kanokwan
Marka | Kanokwan |
Produkt bezglutenowy. Źródło błonnika pokarmowego.
Zupa Tom Yum Danie dla 2-3 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 150 g surowych, obranych krewetek (i/lub kurczaka) - 3 pieczarki pokrojone w ćwiartki - 5 pomidorków cherry przekrojonych na pół - 1,5 łyżki sosu rybnego - 2 łyżeczki soku z limonki - garść świeżych liści kolendry 1. Do rondelka wlej 500 ml wody, dodaj 1 łyżeczkę pasty i gotuj aż pasta się rozpuści. 2. Dodaj krewetki/kurczaka, pieczarki i pomidorki. Gotuj, aż mięso będzie ugotowane. 3. Dodaj sos rybny i sok z limonki. 4. Zupę podawaj z kolendrą. Tip: Jeśli zupa jest za ostra możesz dodać mleczko kokosowe.
Wyprodukowano w Tajlandii.