DELECTA
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Duża Blacha Ciasto czekoladowe Delecta - to wspaniały pomysł na szybkie i bezstresowe przygotowanie pysznego wypieku. Opakowanie zawiera bazę do upieczenia doskonałego ciasta oraz dokładną instrukcje i listę potrzebnych składników.
Producent podpowiada także, czym udekorować ciasto czekoladowe i w jaki sposób je urozmaicić. Proponuje przełożyć ciasto wiśniami lub kremem budyniowym i wykończyć polewą czekoladową. Efektowne ciasto czekoladowe nie zajmuje wiele czasu ale daje mnóstwo przyjemności.
Duża Blacha Ciasto czekoladowe
pyszna klasyka
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,49 zł
36% taniej
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
Budyń o smaku krówki (bez cukru)
Najniższa cena: 1,75 zł
Galaretka mleczna o smaku moreli
Ekstrakt naturalny - wanilia z Madagaskaru
Soda oczyszczona
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Kisiel o smaku malinowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku truskawkowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku cytrynowym (bez dodatku cukru)
Kisiel o smaku wiśniowym (bez dodatku cukru)
Galaretka o smaku malinowym
Galaretka o smaku truskawkowym
Galaretka o smaku czarnej porzeczki
Najlepiej spożyć przed końcem / Numer partii - patrz bok torebki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl
Delecta
Marka | Delecta |
Podmarka Duża Blacha
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... w pieczeniu najbardziej ceni się dobre intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca.
Nasz przepis na ciasto czekoladowe Przygotuj: Do ciasta: 4 jaja, 100 ml wody, 200 g margaryny (lub masła). Do dekoracji proponujemy polewę smak ciemnej czekolady Delecta. Sposób przygotowania: Rozpuść i ostudź margarynę. W wysokim naczyniu wymieszaj wodę z margaryną, dodaj jaja, wsyp zawartość opakowania i miksuj ok. 4 min. Gotową masę przełóż do wyłożonej papierem do pieczenia blachy o wymiarach ok. 25 x 35 cm. Wstaw do lekko podgrzanego piekarnika i piecz w temp. 170-180°C przez ok. 40-45 min (sprawdź patyczkiem, czy ciasto jest upieczone). Baw się smakiem! Udekoruj gorzką czekoladą. Dodaj do ciasta wiśnie. Idealnie smakuje z dodatkiem orzechów.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów