KAMIS
Kminek cały

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kminek cały Kotanyi jest to jedna z najczęściej wykorzystywanych przypraw. Doskonale nadaje się do mięs, zapewniając im lekko słodkawą, ziołową nutę smakową. Kminek można użyć również do przyprawiania potraw z ziemniaków lub makaronów.
Przyprawa, jaką jest kminek, najlepiej nadaje się do potraw ciężkich, ułatwia bowiem ich trawienie. Powinna znaleźć się w każdej domowej kuchni, gdyż ma bardzo szerokie zastosowanie w przyrządzaniu różnego rodzaju potraw.
Kminek do potraw z mięsa i innych posiłków:
dobre z natury
Kminek cały
Kminek cały
Kminek mielony
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Cynamon cały
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Kmin rzymski mielony
Papryka słodka mielona
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Oregano otarte
Kolendra mielona
Cynamon mielony
Ziele angielskie całe
Sól Himalajska - młynek
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
| Marka | Kotányi |
Dobre z natury Ziarna kminku mają cierpki, ostry, specyficzny smak. Zawierają duże stężenie olejków eterycznych, które odegrały niezwykłą rolę w historii kulinariów. Ziarna kminku Kotányi są niezbędne w dobrej kuchni. Zastosowanie: Nadają smak chlebom i wypiekom, sałatkom, serom, daniom warzywnym i ziemniaczanym, a także pieczeni wieprzowej.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.