WEDEL
Czekolada gorzka z nadzieniem wiśniowym
Najniższa cena: 5,99 zł
18% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czekolada gorzka z nadzieniem wiśniowym
Najniższa cena: 5,99 zł
18% więcej
Czekolada deserowa z kremowym nadzieniem o smaku pomarańczowym
Najniższa cena: 7,99 zł
Czekolada gorzka z nadzieniem truskawkowym
Czekolada gorzka z nadzieniem kokosowym
Czekolada deserowa z nadzieniem marcepanowym
Czekolada deserowa z płatkami kukurydzianymi o smaku kawowym
Czekolada gorzka z nadzieniem nugatowym BIO
Czekolada mleczna z delikatnie rozpływającym się nadzieniem pomarańczowym
Czekolada nadziewana Miętowa
Czekolada klasyczna gorzka 64%
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Sezamki
Najniższa cena: 1,99 zł
4% taniej
Wafle torcikowe mini orzechowe
Najniższa cena: 5,99 zł
4% taniej
Czekolada klasyczna mleczna
Najniższa cena: 5,99 zł
15% taniej
Czekolada mleczna truskawkowa
Najniższa cena: 5,69 zł
0% taniej
CZEKOtubka Krem czekoladowy
Najniższa cena: 3,33 zł
5% więcej
Czekolada mocno mleczna
Najniższa cena: 7,19 zł
17% taniej
Cukierki o smakach owocowych
Najniższa cena: 3,59 zł
17% taniej
Wafelek o smaku masła orzechowego
Najniższa cena: 1,94 zł
6% więcej
Cukierki miętowe
Najniższa cena: 3,59 zł
17% taniej
Czekolada mocno gorzka 80%
Najniższa cena: 7,19 zł
17% taniej
Chałwa Królewska waniliowa
Najniższa cena: 3,29 zł
16% taniej
Baton czekoladowy z nadzieniem advocat
Najniższa cena: 2,24 zł
0% taniej
Gorzka czekolada o smaku espresso
Najniższa cena: 5,36 zł
0% taniej
Czekolada gorzka z orzechami
Najniższa cena: 8,25 zł
15% taniej
Czekolada Biała
Najniższa cena: 7,19 zł
20% taniej
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
ul. Zamoyskiego 28/30 03-801 Warszawa Polska
20 g 413 kJ/99 kcal 4,9%* 100 g 2067 kJ/495 kcal * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
LOTTE Wedel sp. z o.o. ul. Zamoyskiego 28/30 03-801 Warszawa Polska
E. Wedel
Marka | E. Wedel |
Crème Brûlée Crème Brûlée to krem ze śmietanki i żółtek z warstwą chrupiącego karmelu na wierzchu. Jest klasykiem wśród wykwintnych deserów, po raz pierwszy został opisany już w 1691 r. w książce kucharskiej słynnego francuskiego szefa kuchni François Massialota.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00