BARILLA Colezzione
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Podstawowe ciasto na makaron Primo Gusto otrzymuje się z mąki, powstałej z twardej pszenicy durum i wody. Istnieje wiele rodzajów makaronów, różniących się między sobą grubością, długością i kształtem. Trójkolorowy makaron dobrze komponuje sie w sałatkach i innych daniach. Mieszanka makaronu w trzech różnych smakach: szpinaku, pomidorów oraz klasycznej pasty.
Makaron bucatini grandi (rurka spaghetti)
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Sól drobnoziarnista z Morza Śródziemnego (jodowana)
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron Fidellini - nitka
Makaron Corals - kolanko
Makaron Cannelloni - duża rurka
Pomidory koktajlowe
Pomidory w kawałkach z bazylią
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Mąka durum do pizzy chrupiącej
Oliwa z oliwek extra virgin
Przecier pomidorowy śródziemnomorski
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 10'-11' minut od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland
Wyprodukowano i zapakowano przez: MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece Tel: (+30)210 5190180
ATLANTA A.M. Sp. z o.o., ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland, www.atlanta-am.pl
Primo Gusto
Marka | Primo Gusto |
Green Dot
Melissa Kikizas s.a. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości ISO 9001 & ISO 22000.
Wyprodukowano i zapakowano w Grecji
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00