PRIPRAVKA
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Najniższa cena: 2,79 zł
12% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Klasyczna mieszanka przyprawowa jest kompozycją suszonych ziół, przypraw i warzyw, doskonale wzbogacają dania mięsne przygotowane na ruszcie.
bez dodatku substancji konserwujących
bez dodatku glutaminianu sodu
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Najniższa cena: 2,79 zł
12% taniej
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Najniższa cena: 2,79 zł
5% taniej
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Najniższa cena: 2,79 zł
12% taniej
Cebula mielona XXL
Musztarda ketchupowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda pomidorowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,89 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
Cebulka smażona
Papryka słodka mielona
Papryka ostra mielona
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Bazylia
Cynamon mielony
Liście laurowe suszone
Czosnek suszony
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda bardzo ostra
Tymianek suszony
Przechowywać zamknięte w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat Sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć Marynując mięsa na grilla, pamiętam aby kawałki były jednakowej grubości. Wówczas będziesz mieć gwarancję, że marynata wchłonie się równomiernie we wszystkie kawałki.
bez dodatku substancji konserwujących
Hamburgery z grilla Składniki: - 800 g antrykotu wołowego, - 2 łyżki Cebuli suszonej Prymat, - 1 łyżeczka sosu sojowego, - 1 łyżeczka octu balsamicznego, - 1/2 opakowania przyprawy Grill klasyczny Prymat, - 2-3 ząbki czosnku, - 5 dużych pszennych bułek, - Musztarda sarepska Prymat. Przygotowanie: Mięso zmielić z czosnkiem w maszynce. Dodać 3 łyżki musztardy, suszoną cebulę, sos sojowy, ocet balsamiczny oraz przyprawę Grill klasyczny. Wyrabiać przez kilka minut. Z mięsa uformować 5 płaskich kotletów, grillować po ok. 4-5 minut z każdej strony i odstawić na kilka minut. Bułki przeciąć na pół i podpiec chwilę na grillu. Spód bułek posmarować musztardą, położyć ulubione warzywa, mięso oraz przykryć górną połową bułek. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów