PRYMAT
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liść laurowy marki Prymat to składnik, który jest wręcz obowiązkowy w każdej kuchni. To przyprawa o charakterystycznym smaku. Zawarte w ich składzie olejki eteryczne sprawiają, że liście laurowe doskonale nadają się zarówno do podkreślenia smaku zup, mięs, sosów i wielu innych potraw.
Liście laurowe pozyskuje się z drzewa laurowego. Oprócz zastosowania w kuchni mają również właściwości prozdrowotne. Wywar z liści może być stosowany na przykład jako środek oczyszczający organizm z toksyn.
Potrawy, z którymi rewelacyjnie komponują się liście laurowe to między innymi:
u nas 6 g bez zmian
pełne aromatu zioła i przyprawy
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,49 zł
Liście laurowe
Najniższa cena: 1,99 zł
Liście laurowe BIO
Najniższa cena: 6,25 zł
Liść laurowy suszony XL
Liście laurowe
Kmin rzymski mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Curry
Najniższa cena: 1,39 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 1,49 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Najniższa cena: 3,25 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - do warzyw
Najniższa cena: 1,15 zł
21% więcej
Majeranek suszony
Najniższa cena: 1,49 zł
Kurkuma mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Chili pieprz cayenne
Najniższa cena: 1,49 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - ziołowa
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Mieszanka przyprawowa na grilla - klasyczna
Najniższa cena: 1,39 zł
0% taniej
Kolendra (cała)
Najniższa cena: 1,49 zł
Sól kamienna do przetworów niejodowana
Najniższa cena: 2,99 zł
Pieprz ziołowy mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Liść lubczyku
Najniższa cena: 1,49 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Liść laurowy ma korzenny, lekko gorzki smak. To jedno z najpopularniejszych ziół w kuchni i w duecie z zielem angielskim podstawa wielu dań. Pasuje do: - bigosu - rosołu - barszczu czerwonego - sosów mięsnych Nietypowe zastosowanie: Warto użyć go do peklowania mięs oraz marynowania grzybów i warzyw.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów