PRYMAT
Liść laurowy suszony XL

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zbierane z krzewu wawrzynu szlachetnego, suszone liście laurowe posiadają delikatny, lekko pikantny smak. Dbamy, by w procesie suszenia nasze liście nie straciły smaku, koloru i wyjątkowego aromatu. Przed dodaniem do potrawy, porwij lub zgnieć listki i uwolnij intensywny smak przyprawy. Zanim podasz danie, wyjmij resztki listków lub użyj całych do dekoracji.
zbierane ręcznie dla zachowania naturalnego kształtu
Liść laurowy suszony XL
Liście laurowe suszone
Liście laurowe BIO
Liście laurowe
Liście laurowe
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 8,79 zł
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Przyprawa do szarlotki
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Oregano
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Soljanka rybna Przygotowanie 15 min Gotowanie 35 min Porcje 6 Składniki: 1 duża cebula pokrojona w kostkę 300 g ziemniaków pokrojonych w grubą kostkę ½ pęczka włoszczyzny pokrojonej w plastry 50 g masła 1,2 l gorącej wody 5 liści laurowych Kamis 1 puszka krojonych pomidorów 3 duże ogórki kiszone pokrojone w plasterki 500 g filetów z ryb słodkowodnych pokrojonych w kawałki (np. sandacza) 1 łyżka koperku suszonego Kamis 2 łyżki suszonych pomidorów z oliwkami Kamis sól, pieprz do smaku 1. Cebulę, ziemniaki i włoszczyznę podsmaż na maśle, podlej wodą, dodaj liście laurowe, gotuj ok. 20 min. 2. Dodaj pomidory, ogórki, kawałki ryb, koper, suszone pomidory, gotuj jeszcze 15 min, dopraw do smaku pieprzem i solą. 3. Możesz podawać z kwaśną śmietaną i plastrem cytryny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów