PRYMAT
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,69 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zbierane z krzewu wawrzynu szlachetnego, suszone liście laurowe posiadają delikatny, lekko pikantny smak. Dbamy, by w procesie suszenia nasze liście nie straciły smaku, koloru i wyjątkowego aromatu. Przed dodaniem do potrawy, porwij lub zgnieć listki i uwolnij intensywny smak przyprawy. Zanim podasz danie, wyjmij resztki listków lub użyj całych do dekoracji.
zbierane ręcznie dla zachowania naturalnego kształtu
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,69 zł
Liście laurowe
Liść laurowy suszony XL
Liście laurowe BIO
Liście laurowe
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon mielony (w słoiczku)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Soljanka rybna Przygotowanie 15 min Gotowanie 35 min Porcje 6 Składniki: 1 duża cebula pokrojona w kostkę 300 g ziemniaków pokrojonych w grubą kostkę ½ pęczka włoszczyzny pokrojonej w plastry 50 g masła 1,2 l gorącej wody 5 liści laurowych Kamis 1 puszka krojonych pomidorów 3 duże ogórki kiszone pokrojone w plasterki 500 g filetów z ryb słodkowodnych pokrojonych w kawałki (np. sandacza) 1 łyżka koperku suszonego Kamis 2 łyżki suszonych pomidorów z oliwkami Kamis sól, pieprz do smaku 1. Cebulę, ziemniaki i włoszczyznę podsmaż na maśle, podlej wodą, dodaj liście laurowe, gotuj ok. 20 min. 2. Dodaj pomidory, ogórki, kawałki ryb, koper, suszone pomidory, gotuj jeszcze 15 min, dopraw do smaku pieprzem i solą. 3. Możesz podawać z kwaśną śmietaną i plastrem cytryny.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów