
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa krem z dyni Bonduelle to doskonałą opcja na przepyszny posiłek obiadowy. Zupę dyniową Bonduelle wystarczy zmiksować na krem, aby cieszyć się jej gęstą konsystencją i wyjątkowym aromatem. Jedno opakowanie starczy dla całej rodziny.
Produkty firmy Bonduelle to bardzo wysoka lasa jakości, są one doceniane przez miłośników warzyw w całym kraju. Także zupa dyniowa cieszy się bardzo dużym powodzeniem, ze względu na jej unikalny smak, który zachwyca podniebienia wszystkich, którzy lubią dobre zupy.
Zupa krem z dyni - gęsty i pożywny obiad:
możesz zmiksować na krem
porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
3 minuty i gotowe
wysoka zawartość błonnika

Zupa krem z dyni
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Zupa krem z zielonych warzyw
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Zupa krem kalafiorowa
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Zupa krem z żółtych warzyw bezglutenowa
Zupa krem z zielonych warzyw
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Cena przed obniżką: 7,19 zł
Warzywne Burrito z ryżem
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Ryż w 100% z cukinii
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Groszek konserwowy (soczysty i sprężysty)
Najniższa cena: 5,49 zł
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Ryż w 100% z brokuła
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Zupa krem z zielonych warzyw
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Ryż w 100% z kalafiora
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Najniższa cena: 6,79 zł
Cieciorka (chrupka i pożywna)
Najniższa cena: 6,79 zł
Kaszetka z zieloną fasolką
Cena przed obniżką: 12,25 zł
Teksańska fasolka cayenne
Najniższa cena: 6,99 zł
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Soczewica (ugotowana na parze)
Najniższa cena: 6,79 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 6,79 zł
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
pl:ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Szturmowa 2, 02-678 Warszawa, kontakt: recepcja@bonduelle.com www.bonduelle.pl
Bonduelle
| Marka | Bonduelle |
Sub Brand FALSE
Green Dot
Wstęga Möbiusa
możesz zmiksować na krem porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób 3 minuty i gotowe wysoka zawartość błonnika Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw
Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z kurczakiem i mlekiem kokosowym Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, mleko kokosowe - sama śmietanka - 1/2 puszki, opakowanie kukurydzy Bonduelle 212 ml, pierś kurczaka - pojedyncza, cukier trzcinowy lub zwykły - łyżka, sok z cytryny - łyżka, kolendra lub szczypiorek do przyprawienia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy oczyszczone i pokrojone kawałki kurczaka i razem podsmażamy 4. Dodajemy mleko kokosowe i kukurydzę 5. Całość zalewamy bulionem 6. Dodajemy cukier, sok z cytryny, doprowadzamy do wrzenia i chwilę gotujemy Krem z pomarańczą Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, sok pomarańczowy - 1/2 szklanki, skórka z 1/2 pomarańczy, podsmażone płatki migdałowe, gałka muszkatołowa, cynamon - szczypta, cukier trzcinowy lub zwykły, łyżka, masło lub oliwa - do smażenia, śmietana 30% - 1/3 szklanki, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Podsmażone warzywa zalewamy bulionem 4. Dodajemy skórkę pomarańczy, sok, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem i posypujemy płatkami migdałowymi
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów