BONDUELLE
Kukurydza złocista
Najniższa cena: 4,29 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Zupa krem z dyni Bonduelle to doskonałą opcja na przepyszny posiłek obiadowy. Zupę dyniową Bonduelle wystarczy zmiksować na krem, aby cieszyć się jej gęstą konsystencją i wyjątkowym aromatem. Jedno opakowanie starczy dla całej rodziny.
Produkty firmy Bonduelle to bardzo wysoka lasa jakości, są one doceniane przez miłośników warzyw w całym kraju. Także zupa dyniowa cieszy się bardzo dużym powodzeniem, ze względu na jej unikalny smak, który zachwyca podniebienia wszystkich, którzy lubią dobre zupy.
Zupa krem z dyni - gęsty i pożywny obiad:
możesz zmiksować na krem
porcja zupy dla 4 osób, porcja kremu dla 3 osób
3 minuty i gotowe
wysoka zawartość błonnika
dynia (50%)
marchew (40%)
cebula (10%)
Produkt może zawierać śladowe ilości selera.
wysoka zawartość błonnika
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
Waga brutto 415
g
polski
Kukurydza złocista
Najniższa cena: 4,29 zł
Groszek konserwowy tradycyjny
Pieczarki marynowane tradycyjne
Najniższa cena: 5,99 zł
Kukurydza złocista (2x85g)
Najniższa cena: 6,99 zł
Fasola czerwona Kidney
Najniższa cena: 5,59 zł
Fasola biała
Najniższa cena: 5,29 zł
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Cieciorka
Najniższa cena: 5,59 zł
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Cena przed obniżką: 6,99 zł
Groszek konserwowy (2x75g)
Najniższa cena: 7,99 zł
Kukurydza Złocista BIO
Najniższa cena: 5,89 zł
Groszek konserwowy
Najniższa cena: 3,69 zł
Kukurydza złocista z groszkiem
Najniższa cena: 6,59 zł
Groszek konserwowy drobny
Najniższa cena: 7,89 zł
Szpinak 1000 listków
Cena przed obniżką: 16,99 zł
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Sposób przechowywania pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°C - +3°C: 24 godziny; w temperaturze -18°C najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu.
ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A., ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa infolinia 0 801 372 032 Opłata jak za jedną jednostkę taryfikacyjną www.bonduelle.pl
Bonduelle
Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Ciesz się smakiem i jakością warzyw Bonduelle w zupie, którą przygotujesz tak jak lubisz! Spróbuj w postaci zupy z kawałkami warzyw lub w zupie-krem. Spróbuj także Bonduelle Zupa-krem z zielonych warzyw
Znajdź więcej pomysłów na obiad na www.warzywneinspiracje.pl
Przepis podstawowy Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, śmietana 30% - 1 szklanka, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion 2. Do gotującego się bulionu wrzucamy warzywa z opakowania i gotujemy 3 minuty 3. Dodajemy śmietanę 4. Miksujemy i doprawiamy wg uznania Zupę można udekorować grzankami. Zupa z kurczakiem i mlekiem kokosowym Składniki: bulion warzywny - 0,7 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, mleko kokosowe - sama śmietanka - 1/2 puszki, opakowanie kukurydzy Bonduelle 212 ml, pierś kurczaka - pojedyncza, cukier trzcinowy lub zwykły - łyżka, sok z cytryny - łyżka, kolendra lub szczypiorek do przyprawienia, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Dodajemy oczyszczone i pokrojone kawałki kurczaka i razem podsmażamy 4. Dodajemy mleko kokosowe i kukurydzę 5. Całość zalewamy bulionem 6. Dodajemy cukier, sok z cytryny, doprowadzamy do wrzenia i chwilę gotujemy Krem z pomarańczą Składniki: bulion warzywny - 0,5 l, opakowanie „Zupa-krem dyniowa" Bonduelle, sok pomarańczowy - 1/2 szklanki, skórka z 1/2 pomarańczy, podsmażone płatki migdałowe, gałka muszkatołowa, cynamon - szczypta, cukier trzcinowy lub zwykły, łyżka, masło lub oliwa - do smażenia, śmietana 30% - 1/3 szklanki, sól, pieprz. Przygotowanie: 1. Gotujemy bulion warzywny 2. Zawartość opakowania podsmażamy w garnku na łyżce oliwy lub masła - do 3 minut 3. Podsmażone warzywa zalewamy bulionem 4. Dodajemy skórkę pomarańczy, sok, cukier, cynamon i gałkę muszkatołową 5. Chwilę gotujemy i na koniec dodajemy śmietanę 6. Całość miksujemy na krem i posypujemy płatkami migdałowymi
Kraj pochodzenia: Polska