Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jogurt otrzymany z mleka z dodatkiem śmietanki wymieszanego z cukrem, poddanego procesowi pasteryzacji a następnie ukwaszonego przy pomocy bakterii jogurtowych. Po zadozowaniu wsadu owocowego na dno kubka a następnie jogurtu - produkt zapakowany w wysterylizowane plastikowe kubki.
Na gotowy jogurt nałożony toper z musli typ Granola.
nowa eko łyżeczka
jogurt 65 % (mleko, śmietanka, mleko odtłuszczone zagęszczone, cukier, kultury bakterii jogurtowych)
wsad malinowy 22 % (maliny 50 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; koncentrat czarnej marchwi; regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat)
musli typ Granola 13 %: płatki owsiane, syrop (cukier, woda, sól, miód), płatki pszenne, olej rzepakowy, chrupki pszenne (mąka pszenna, słodowana mąka pszenna, dekstroza, olej rzepakowy, ekstrakt słodowy jęczmienny), wiórki kokosowe
Wymiar liczbowy 230
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
Waga brutto 248
g
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 6
Masa netto (200 g e jogurt +30 g musli)
Bakoma
Marka | Bakoma |
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia: 0 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48, 96-516 Szymanów
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia: 0 801 340 600 www.bakoma.pl
Infolinia: 0 801 340 600
www.bakoma.pl