SANTINI
Ksylitol - cukier brzozowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ksylitol jest naturalną substancją słodzącą, która może być stosowana jako substytut zwykłego cukru. Produkowany jest z drewna brzozowego i nazywany zastępczo cukrem z brzozy. Wygląda i smakuje jak tradycyjny cukier, nie zmienia smaku potraw. Doskonale nadaje się do słodzenia, gotowania i pieczenia. Ksylitol jest pozbawiony barwników, przeciwutleniaczy i konserwantów.
Charakteryzuje się wyjątkowymi właściwościami:
Ksylitol - cukier brzozowy
Cukier z brzozy
Ksylitol fiński (cukier brzozowy)
Ksylitol - fiński cukier brzozowy w saszetkach (40x5g)
Po otwarciu przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu. Przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00