KOTANYI
Papryka wędzona słodka (mielona)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wędzona papryka charakteryzuje się słodkawym smakiem i intensywnym aromat dymu wędzarniczego. Komponuje się z daniami mięsnymi i rybnymi. Pasuje do sera i twarożków, a także fasoli po bretońsku i gulaszy. Doskonale podkreśli smak dań kuchni hiszpańskiej i meksykańskiej oraz bliskiego wschodu.
mielona w całości
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona słodka mielona
Papryka ostra wędzona (mielona) XXL
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Orange Twist - przyprawa do kawy
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Oregano
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Kardamon mielony
Posypka bomba umami
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka wędzone chrupnięcie
Najniższa cena: 2,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier o odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Warzywne leczo z kuskusem Składniki: 4 łyżki oliwy z oliwek 1 cebula pokrojona w drobną kostkę 100 g Boczniaków pokrojonych w paski 1 mały bakłażan pokrojony w grubą kostkę (ok. 2 cm) 1 mała cukinia ¹/₂ czerwonej papryki pokrojonej w grubą kostkę ¹/₂ żółtej papryki pokrojonej w grubą kostkę 150 g kaszy kuskus perłowy 400 g pomidorów pelati pokrojonych 2.5 łyżki papryki wędzonej słodkiej mielonej Kamis 1 łyżeczka czosnku granulowanego Kamis 2 łyżeczki oregano Kamis sól, pieprz do smaku 100 g sera feta pokruszonego 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Przygotowanie: 15 min Gotowanie 30 min Porcje 4 1. Na dużej, mocno rozgrzanej patelni podsmaż na oliwie cebulę razem z boczniakami. 2. Dodaj bakłażana, cukinię, papryki, duś razem 5 min. 3. Dodaj kuskus, pomidory, przyprawy. Podlej ok. 250 ml wody. Gotuj na wolnym ogniu ok. 20 min, aż sos zgęstnieje. W trakcie zamieszaj. 4. Dopraw solą i pieprzem. Przed podaniem posyp fetą i natką pietruszki.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów