POLSOJA
Tofu naturalne
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny produkt w kuchni indonezyjskiej, cieszący się coraz większą popularnością w całej Europie. Z powodzeniem zastępuje mięso lub nabiał w daniach takich jak: szaszłyki, wrapy i sałatki. Powstaje z gotowanych ziaren soi poddawanych procesowi fermentacji. W porównaniu do niefermentowanych produktów sojowych zawiera mniej oligosacharydów oraz kwasu fitowego, jest dzięki temu lekkostrawny, a zawarte w nim składniki odżywcze są łatwiej przyswajalne.
Produkt posiada certyfikat BIO (spełnia normy unijne dotyczące żywności ekologicznej).
Tofu naturalne
Tofu wędzone tradycyjnie w dymie z drewna olchowego
Przechowywać w temperaturze 2-7°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni
Sposób podania: smażyć po 5 minut z każdej strony na niewielkiej ilości oleju. Z powodzeniem zastępuje mięso w daniach takich jak: pieczeń, kotlety, gyros, kebab, pulpety.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00