PRYMAT
Pieprz czarny ziarnisty
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowywane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
gwarancja pochodzenia - Wietnam
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny - młynek
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny ziarno BIO
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Pieprz czarny młotkowany (ostry)
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,75 zł
Makaron cheese&bacon w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka przyprawowo-serowa do mac&cheese
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Żurek na wędzonce
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Barszcz biały
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Makaron mac&cheese jalapeno w kubku
Najniższa cena: 5,99 zł
Sos sałatkowy grecki
Ser w ziołach
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Mieszanka do potraw chińskich
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Pomidorowe łagodne
Krem borowikowy z grzankami
Krem z kury z grzankami
Sos sałatkowy francuski
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora Odwiedź: www.przepisy.pl
Knorr
Marka | Knorr |
Green Dot
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl
Duszona wołowina po wietnamsku - Bò Kho Składniki: - 1 kg wołowiny - 300 g marchewki - 200 g ziemniaków - puszka pomidorów pelati - 1 łyżka Kurkumy Knorr - 1 łyżeczka soli - 1 łyżeczka cukru brązowego - 1 łyżeczka Pieprzu Czarnego z Wietnamu Knorr - 5 szt. trawy cytrynowej - 2 łyżki sosu rybnego - 3 gwiazdki anyżu - 4 ząbki czosnku - 4 szalotki - 50 g świeżego imbiru - pęczek: natki kolendry i tajskiej bazylii fioletowej Sposób przygotowania: 1. Szalotkę, imbir i czosnek wraz z sosem rybnym rozdrobnij na miazgę blenderem. Trawę cytrynową rozbij tłuczkiem, przekrój na pół. 2. Wymieszaj rozdrobniony Pieprz Knorr, sól, cukier, kurkumę i zmiksowane przyprawy. Powstałą pastą natrzyj pokrojone w kostkę mięso, odstaw na 30 min w chłodne miejsce. 3. Po tym czasie mięso obsmaż na patelni, przełóż do garnka razem z marynatą, podlej 2 szkl. wody, dodaj trawę cytrynową, anyż. Duś ok. 40 min. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i plastry marchwi, gotuj 20 min. Dodaj pomidory z puszki. Gotuj, aż mięso będzie miękkie, a sos zgęstnieje, ok. 20 min. Podawaj z ryżem, oprószone posiekaną kolendrą i bazylią.
Nazwa funkcjonalna Pieprz czarny z Wietnamu
Wariant ziarnisty
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00