FRISCO FRESH
Avocado Hass dojrzałe

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowywane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
gwarancja pochodzenia - Wietnam
Avocado Hass dojrzałe
Banany kiść 4-6 szt.
Marchew luz
Pomidory malinowe 3-4szt.
Cebula 5-8 szt.
Ogórki krótkie 2-4 szt.
Papryka czerwona 1 szt.
Papryka czerwona 2-4 szt.
Imbir świeży kłącze 1 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Ziemniaki kremowe
Cukinia zielona 2-3 szt.
Pomidory Cherry
Jabłka Szampion 3-4 szt.
Czosnek 1 główka
Borówka amerykańska opakowanie
Natka pietruszki - pęczek
Dynia Hokkaido
Gruszka Konferencja 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 9,99 zł
Rzodkiewka pęczek
Ziemniaki
Cena przed obniżką: 6,99 zł
72% taniej
Woda mineralna niegazowana
Najniższa cena: 9,54 zł
Szczypiorek - pęczek
Ogórki gruntowe
Cytryny drobne
Pieczarki białe - opakowanie
Cukier biały
Śliwki deserowe krajowe ciemne
Koperek - pęczek
Włoszczyzna
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Niegazowany woda źródlana
Papryka słodka Ramiro 2-5 szt.
Ziemniaki bataty słodkie 2-5 szt
Pomidory krajowe 3-4 szt. tacka
Limonka 1szt.
Cytryna siatka
Pietruszka luz
Sok 100% Pomarańcza
Najniższa cena: 6,99 zł
Oliwa z oliwek Extra Vergine
Szpinak myty
Pomidory daktylowe mini
Jabłka Deserowe 4-6 szt.
Cena przed obniżką: 5,49 zł
Sałata masłowa
Ogórki kiszone BIO
Worki na śmieci z taśmą 60l 10 szt.
Najniższa cena: 7,19 zł
Por
Sałata rzymska mini 2-3 szt
Winogrona jasne
Pomarańcze sokowe 4-7 szt.
Kalafior
Kiwi sztuka
Cena przed obniżką: 2,49 zł
40% taniej
Marakuja ciemna
Cena przed obniżką: 3,99 zł
50% taniej
Cebula dymka krajowa
Cebula czerwona 3-5 szt.
Cena przed obniżką: 4,99 zł
Pomidory drobno krojone (bez skórki)
Szczypior Parade - pęczek
Mandarynki deserowe ekstra
Rukola
Jabłka Gala
Szpinak Baby
Włoszczyzna łamana krajowa
Krem borowikowy z grzankami
Najniższa cena: 1,99 zł
Spaghetti Napoli
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Mieszanka do potraw chińskich
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Sos sałatkowy francuski
Spaghetti Carbonara
Spaghetti Bolognese
Ser w ziołach
Sos sałatkowy grecki
Soczyste kotlety mielone
Puree ziemniaczane z boczkiem i cebulką w kubku
Bulionetka drobiowa (4x28g)
Pomidorowe łagodne
Krem z kury z grzankami
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa
Unilever Polska Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa Infolinia: 801 109 387 całkowity koszt połączenia: 1 impuls wg taryfy operatora Odwiedź: www.przepisy.pl
Knorr
| Marka | Knorr |
Green Dot
Kuchnia wietnamska, jedna z najpopularniejszych kuchni azjatyckich, nie obyłaby się bez dodatku czarnego pieprzu. To właśnie Wietnam słynie z uprawy tej charakterystycznej, pikantnej przyprawy. Z jej dodatkiem każde przygotowane przez nas danie nabierze wyrazistości i niepowtarzalnego smaku.
Więcej inspiracji znajdziesz na: www.przepisy.pl
Duszona wołowina po wietnamsku - Bò Kho Składniki: - 1 kg wołowiny - 300 g marchewki - 200 g ziemniaków - puszka pomidorów pelati - 1 łyżka Kurkumy Knorr - 1 łyżeczka soli - 1 łyżeczka cukru brązowego - 1 łyżeczka Pieprzu Czarnego z Wietnamu Knorr - 5 szt. trawy cytrynowej - 2 łyżki sosu rybnego - 3 gwiazdki anyżu - 4 ząbki czosnku - 4 szalotki - 50 g świeżego imbiru - pęczek: natki kolendry i tajskiej bazylii fioletowej Sposób przygotowania: 1. Szalotkę, imbir i czosnek wraz z sosem rybnym rozdrobnij na miazgę blenderem. Trawę cytrynową rozbij tłuczkiem, przekrój na pół. 2. Wymieszaj rozdrobniony Pieprz Knorr, sól, cukier, kurkumę i zmiksowane przyprawy. Powstałą pastą natrzyj pokrojone w kostkę mięso, odstaw na 30 min w chłodne miejsce. 3. Po tym czasie mięso obsmaż na patelni, przełóż do garnka razem z marynatą, podlej 2 szkl. wody, dodaj trawę cytrynową, anyż. Duś ok. 40 min. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i plastry marchwi, gotuj 20 min. Dodaj pomidory z puszki. Gotuj, aż mięso będzie miękkie, a sos zgęstnieje, ok. 20 min. Podawaj z ryżem, oprószone posiekaną kolendrą i bazylią.
Nazwa funkcjonalna Pieprz czarny z Wietnamu
Wariant ziarnisty