Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz czarny grubo mielony ma wyraźną strukturę. Jest dobrze wyczuwalny i widoczny w potrawie. Idealnie komponuje się z krwistymi stekami oraz delikatnymi białymi mięsami. Doskonale pasuje do sałatek, kanapek, a także pomidorów z serem mozzarella i bazylią.
pełne aromatu zioła i przyprawy
Pieprz czarny grubo mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny młotkowany
Curry
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,55 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,55 zł
Sól ziołowa
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni chińskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Najniższa cena: 1,69 zł
Przyprawa do kuchni włoskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do kurczaka pikantna
Najniższa cena: 1,55 zł
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,65 zł
Przyprawa do sałatek
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do rosołu BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do ryb i owoców morza
Najniższa cena: 1,55 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Pieprz grubo mielony ma właściwości typowe dla pieprzu, jest ostry i pikantny, jednak wyróżnia się gruboziarnistą strukturą. Jest dobrze wyczuwalny i widoczny w potrawie. Pasuje do: - sałatek - kanapek - steków - marynat - zup - sosów Nietypowe zastosowanie: Ze względu na gruboziarnistą strukturę może pełnić funkcje dekoracyjną.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Nazwa funkcjonalna Pieprz czarny
Wariant grubo mielony
Przyprawy są naszą pasją, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby były najwyższej jakości. To dzięki nim sprawisz, że każde Twoje danie będzie po prostu wyjątkowe!
Medaliony z polędwicy na szpinaku 4 porcje, 45 min Składniki: - 650 g polędwicy wołowej, - 1 łyżka Pieprzu czarnego grubo mielonego Prymat, - 2 łyżki Musztardy delikatesowej Prymat, - 3 łyżki masła klarowanego, - 200 g świeżego szpinaku, - 10 pomidorów koktajlowych, - 1 czerwona cebula, - 1 opakowanie Sosu sałatkowego włoskiego Prymat, - 3 łyżki wody, - 3 łyżki oleju, - 1 bagietka średniej wielkości, - 1 łyżka masła. Sposób przygotowania: Zawartość saszetki sosu sałatkowego wsypać do miseczki, dodać wodę i olej. Dokładnie wymieszać i odstawić na 10 minut. Bagietkę przekroić na 8 równych kawałków, posmarować masłem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 160°C na 5-10 minut. Szpinak umyć i osuszyć. Pomidory koktajlowe pokroić na ćwiartki, a cebulę w piórka. Tak przygotowane składniki przełożyć do miski, polać sosem i dokładnie wymieszać. Mięso pokroić na 8 medalionów, natrzeć musztardą i oprószyć czarnym grubo mielonym pieprzem. Następnie podsmażyć krótko z obu stron na rozgrzanym maśle klarowanym. Aromatyczne medaliony podawać z sałatką szpinakową i grzankami. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów