KAMIS
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz czarny grubo mielony ma wyraźną strukturę. Jest dobrze wyczuwalny i widoczny w potrawie. Idealnie komponuje się z krwistymi stekami oraz delikatnymi białymi mięsami. Doskonale pasuje do sałatek, kanapek, a także pomidorów z serem mozzarella i bazylią.
pełne aromatu zioła i przyprawy
Pieprz czarny mielony
Najniższa cena: 1,99 zł
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny grubo mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny młotkowany
Pieprz czarny mielony
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 1,49 zł
Curry
Najniższa cena: 1,39 zł
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,49 zł
Kmin rzymski mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Najniższa cena: 3,25 zł
Kurkuma mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Majeranek suszony
Najniższa cena: 1,49 zł
Chili pieprz cayenne
Najniższa cena: 1,49 zł
Sól kamienna do przetworów niejodowana
Najniższa cena: 2,99 zł
Mieszanka przyprawowa na grilla - do warzyw
Najniższa cena: 1,15 zł
21% więcej
Kolendra (cała)
Najniższa cena: 1,49 zł
Pieprz ziołowy mielony
Najniższa cena: 1,49 zł
Gorczyca biała (cała)
Najniższa cena: 1,49 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 1,49 zł
Liść lubczyku
Najniższa cena: 1,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Warto wiedzieć: Pieprz grubo mielony ma właściwości typowe dla pieprzu, jest ostry i pikantny, jednak wyróżnia się gruboziarnistą strukturą. Jest dobrze wyczuwalny i widoczny w potrawie. Pasuje do: - sałatek - kanapek - steków - marynat - zup - sosów Nietypowe zastosowanie: Ze względu na gruboziarnistą strukturę może pełnić funkcje dekoracyjną.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Nazwa funkcjonalna Pieprz czarny
Wariant grubo mielony
Przyprawy są naszą pasją, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby były najwyższej jakości. To dzięki nim sprawisz, że każde Twoje danie będzie po prostu wyjątkowe!
Medaliony z polędwicy na szpinaku 4 porcje, 45 min Składniki: - 650 g polędwicy wołowej, - 1 łyżka Pieprzu czarnego grubo mielonego Prymat, - 2 łyżki Musztardy delikatesowej Prymat, - 3 łyżki masła klarowanego, - 200 g świeżego szpinaku, - 10 pomidorów koktajlowych, - 1 czerwona cebula, - 1 opakowanie Sosu sałatkowego włoskiego Prymat, - 3 łyżki wody, - 3 łyżki oleju, - 1 bagietka średniej wielkości, - 1 łyżka masła. Sposób przygotowania: Zawartość saszetki sosu sałatkowego wsypać do miseczki, dodać wodę i olej. Dokładnie wymieszać i odstawić na 10 minut. Bagietkę przekroić na 8 równych kawałków, posmarować masłem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 160°C na 5-10 minut. Szpinak umyć i osuszyć. Pomidory koktajlowe pokroić na ćwiartki, a cebulę w piórka. Tak przygotowane składniki przełożyć do miski, polać sosem i dokładnie wymieszać. Mięso pokroić na 8 medalionów, natrzeć musztardą i oprószyć czarnym grubo mielonym pieprzem. Następnie podsmażyć krótko z obu stron na rozgrzanym maśle klarowanym. Aromatyczne medaliony podawać z sałatką szpinakową i grzankami. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów