PRYMAT
Pieprz czarny ziarnisty

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz czarny ziarnisty jest powszechnie używaną przyprawą. Dodaje się go do zup, rosołu, sosów oraz potraw z mięs, warzyw i ryb. Stosowany jest również do sporządzania wytrawnej nalewki - pieprzówki. Dodaje się go na początku przyrządzania potrawy.
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny grubo mielony
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Pieprz czarny - młynek
Pieprz czarny ziarno BIO
Pieprz czarny młotkowany
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Posypka wędzone chrupnięcie
Najniższa cena: 2,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kebab shoarma
Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty
Przyprawa kuchni włoskiej
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa chińska - 5 smaków
Zioła prowansalskie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Dojrzewający 6 miesięcy dla uzyskania wyrazistego smaku.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Krem porowo-ziemniaczany Przygotowanie 15 min, Gotowanie 50 min, Porcje 6 Składniki: 200 g drobno pokrojonego pora 1łyżeczka pieprzu czarnego ziarnistego Kamis 3 łyżki masła 600 g ziemniaków pokrojonych w cienkie plastry 3 łyżki masła 1 l mleka 500 ml wody ½ łyżeczki gałki muszkatołowej Kamis sól do smaku 100 g pokrojonego w paski wędzonego boczku 1. Odłóż 3 łyżki pora, pozostały podsmaż razem z pieprzem na maśle. 2. Dodaj pokrojone ziemniaki, zalej mlekiem, dodaj wodę, gotuj na wolnym ogniu przez ok. 45 min. 3. Zupę zmiksuj dokładnie na jednolitą konsystencję, najlepiej w blenderze kielichowym, dopraw gałką muszkatołową i solą. 4. Boczek podsmaż z odłożonym wcześniej porem. przed podaniem dodaj do zupy.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów