DARY NATURY
Pieprz czarny ziarno BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz czarny ziarnisty jest powszechnie używaną przyprawą. Dodaje się go do zup, rosołu, sosów oraz potraw z mięs, warzyw i ryb. Stosowany jest również do sporządzania wytrawnej nalewki - pieprzówki. Dodaje się go na początku przyrządzania potrawy.
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
owoce pieprzu
Może zawierać gorczycę, jaja, mleko, seler, soję, zboża zawierające gluten.
Wymiar liczbowy 16
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
g
Średnia miara (e)
Pieprz czarny ziarno BIO
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Pieprz czarny - młynek
Przyprawa do piernika
Najniższa cena: 2,49 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 8,45 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,65 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,55 zł
Przyprawa do ryb
Najniższa cena: 1,89 zł
21% taniej
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 10,79 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,15 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda chrzanowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,25 zł
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 9,99 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,39 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Przyprawa do indyka
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Dojrzewający 6 miesięcy dla uzyskania wyrazistego smaku.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Krem porowo-ziemniaczany Przygotowanie 15 min, Gotowanie 50 min, Porcje 6 Składniki: 200 g drobno pokrojonego pora 1łyżeczka pieprzu czarnego ziarnistego Kamis 3 łyżki masła 600 g ziemniaków pokrojonych w cienkie plastry 3 łyżki masła 1 l mleka 500 ml wody ½ łyżeczki gałki muszkatołowej Kamis sól do smaku 100 g pokrojonego w paski wędzonego boczku 1. Odłóż 3 łyżki pora, pozostały podsmaż razem z pieprzem na maśle. 2. Dodaj pokrojone ziemniaki, zalej mlekiem, dodaj wodę, gotuj na wolnym ogniu przez ok. 45 min. 3. Zupę zmiksuj dokładnie na jednolitą konsystencję, najlepiej w blenderze kielichowym, dopraw gałką muszkatołową i solą. 4. Boczek podsmaż z odłożonym wcześniej porem. przed podaniem dodaj do zupy.