PRYMAT
Pieprz czarny mielony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz otrzymywany jest z owoców nie w pełni dojrzałych, zielonych lub żółknących. Zebrane jagody suszone są na słońcu do momentu, gdy nabiorą czarno-brunatnego zabarwienia. Ostry smak pieprzu czarnego pochodzi od zawartej, głównie w wierzchniej warstwie owocu, piperyny - alkaloidu, wpływającego dobroczynnie na proces trawienia.
Dodaje się go do mięs, wędlin, pasztetów i ryb. Przyprawia się nim sałatki, dania z warzyw, jaj i serów, a także ciepłe i zimne sosy. Zawsze dodaje się go pod koniec przyrządzania potrawy.
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny grubo mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny młotkowany
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Liście laurowe
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Idealnie zmielony dla uzyskania intensywnego aromatu i smaku.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Hummus z burakiem Przygotowanie 8 min, Gotowanie 2 min, Porcje 4 Składniki: 200 g ugotowanej ciecierzycy (produkt gotowy) 2 łyżki białego sezamu 2-3 łyżki oliwy 1 ugotowany burak (produkt gotowy) 3 łyżki soku z cytryny ¾ łyżeczki pieprzu czarnego Kamis sól do smaku 1. Do ciecierzycy dodaj uprażony na patelni, zmiksowany z oliwą sezam, buraki, sok z cytryny. Zmiksuj na jednolitą masę. 2. Dopraw pieprzem i solą. 3. Podawaj z chlebkami pita lub ulubionym pieczywem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów