PRYMAT
Pieprz czarny mielony
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pieprz otrzymywany jest z owoców nie w pełni dojrzałych, zielonych lub żółknących. Zebrane jagody suszone są na słońcu do momentu, gdy nabiorą czarno-brunatnego zabarwienia. Ostry smak pieprzu czarnego pochodzi od zawartej, głównie w wierzchniej warstwie owocu, piperyny - alkaloidu, wpływającego dobroczynnie na proces trawienia.
Dodaje się go do mięs, wędlin, pasztetów i ryb. Przyprawia się nim sałatki, dania z warzyw, jaj i serów, a także ciepłe i zimne sosy. Zawsze dodaje się go pod koniec przyrządzania potrawy.
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny grubo mielony
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny mielony XL
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny młotkowany
Papryka wędzona słodka mielona
Najniższa cena: 2,35 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Kurczaka po toskańsku z suszonymi pomidorami
Najniższa cena: 4,29 zł
Penne w sosie pomidorowym z mozzarellą
Najniższa cena: 4,29 zł
Klopsiki w sosie pomidorowym z ziołami
Najniższa cena: 4,29 zł
Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
Najniższa cena: 4,29 zł
Makaron z kurczakiem w sosie curry
Najniższa cena: 4,29 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Papryka słodka mielona
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier, Wspieranie odpowiedzialnego leśnictwa, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Idealnie zmielony dla uzyskania intensywnego aromatu i smaku.
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Hummus z burakiem Przygotowanie 8 min, Gotowanie 2 min, Porcje 4 Składniki: 200 g ugotowanej ciecierzycy (produkt gotowy) 2 łyżki białego sezamu 2-3 łyżki oliwy 1 ugotowany burak (produkt gotowy) 3 łyżki soku z cytryny ¾ łyżeczki pieprzu czarnego Kamis sól do smaku 1. Do ciecierzycy dodaj uprażony na patelni, zmiksowany z oliwą sezam, buraki, sok z cytryny. Zmiksuj na jednolitą masę. 2. Dopraw pieprzem i solą. 3. Podawaj z chlebkami pita lub ulubionym pieczywem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów