ROLNIK
Fasola czerwona

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Fasola czerwona konserwowa.
Porcja na raz na Twoją sałatkę !
chrupka i pożywna*
porcja na raz na Twoją sałatkę
*Test fasoli na parze Bonduelle, badania ilościowe. Metrixlab, kwiecień 2024; Jest źródłem białka i błonnika
*Jest źródłem białka i błonnika
Fasola czerwona
Fasola czerwona
Fasola czerwona kidney BIO
Fasola czerwona Kidney
Fasola Czerwona
Fasola Czerwona Red Kidney BIO
Fasola czerwona (ugotowana na parze)
Czerwona fasola
Czerwona fasola (2x80g)
Fasolka czerwona Kidney BIO
Fasola czerwona Kidney BIO
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Zupa krem z dyni
Ryż w 100% z kalafiora
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Ryż w 100% z brokuła
Ryż w 100% z cukinii
Warzywne Burrito z ryżem
Zupa krem kalafiorowa
Szpinak w liściach mrożony
Warzywne risotto z patelni
Zupa krem z zielonych warzyw
Bakłażany grillowane
Mieszanka warzywna Królewska mrożona
Mieszanka chińska mrożona
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, pod przykryciem, w temperaturze poniżej 4 °C, spożyć w ciągu 48 godzin.
48
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
pl:ul. Puławska 303, 02-785 Warszawa
Pojemność opakowania: 212 ml (2 x 106 ml) Masa netto: 160 g (2 x 80 g) Masa netto po odsączeniu zalewy: 120 g (2 x 60 g)
Bonduelle Polska S.A. ul. Szturmowa 2, 02-678 Warszawa kontakt: recepcja@bonduelle.com, www.bonduelle.pl
Bonduelle
| Marka | Bonduelle |
Źródło - błonnika - białka
Sałatka z makrelą i fasolą 100 g ugotowanych ziemniaków + 150 g wędzonej makreli + 1/2 czerwonej cebuli + puszka czerwonej fasoli + 3 łyżki musztardy + 3 łyżeczki z białego wina + 4 łyżki oliwy + sól i pieprz do smaku
Wyprodukowano w Unii Europejskiej.
Nazwa funkcjonalna Fasola czerwona
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów