Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nasza wyjątkowa Pasta waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej z królestwa wanilii, Madagaskaru. Jej głęboki aromat nada Twoim wypiekom intensywny waniliowy smak - wprost ze świata natury.
z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii
do ciast i deserów
inwertowany syrop cukrowy
woda
15 % ekstrakt wanilii bourbon
2 % ziarna wanilii
cukier
substancja zagęszczająca (tragakanta)*
*z naturalnego źródła pochodzenia roślinnego
Wymiar liczbowy 19
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 26
g
Język danych | polski |
Główny język opisu | polski |
Wymagana wysokość na półce110
Wymagana szerokość na półce23
Wymagana głębokość na półce23
Wysokość110
Szerokość23
Głębokość23
Dozowanie: ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki Zastosowanie: ciasta, desery, kremy, polewy, sosy, bita śmietana, lody, naleśniki.
Przed i po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej (po otwarciu 30 dni).
30
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Podmarka Ze świata natury
Nasza wyjątkowa Pasta Waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej z królestwa wanilii, Madagaskaru. Jej głęboki aromat nada Twoim wypiekom intensywny waniliowy smak - wprost Ze Świata Natury.
Nazwa funkcjonalnaPasta waniliowa