Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
do barwienia: mas, kremów, lukrów, ciast, deserów
syrop glukozowy
cukier
koncentraty kartamusa i cytryny
woda
substancja żelująca (karagen)
regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas mlekowy, mleczan sodu)
substancja konserwująca (sorbinian potasu)
barwnik (błękit brylantowy FCF)
Wymiar liczbowy 10
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Karton |
Waga brutto 16
g
polski
Sposób użycia: 1. Przed otwarciem tubkę ugnieść palcami. 2. Odciąć końcówkę tubki. 3. Barwnik stopniowo, w małych ilościach wyciskać do barwionej masy. 4. Masę starannie wymieszać z barwnikiem do uzyskania jednolitej barwy. Więcej wskazówek znajduje się w środku opakowania. Dozowanie: nie przekraczać 1 tubki na 500 g masy/kremu/ciasta/deseru lub na 100 g lukru.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętej tubce przez ok. 1 miesiąc.
Przepisów szukaj na: www.oetker.pl
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |