Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Medaliony to okrągłe kotlety cielęce z polędwiczki, tradycyjnie podawane bez panierki. Przed smażeniem na patelni, należy je posolić i popieprzyć, a następnie oprószyć delikatnie mąką.
Przechowywać w temperaturze: od +1°C do +4°C.
Przyprawy do cielęciny to: bazylia, estragon, cząber, lubczyk, majeranek, pieprz, kolendra, ziele angielskie, liść laurowy, a także cebula i czosnek. Gotowe potrawy mogą być przyprawione zieloną pietruszką lub szczypiorkiem. Cielęcinę przyrządza się na wiele różnych sposobów: smażoną, gotowaną, pieczoną na grillu, nadziewaną.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów