AVIKO
Placki ziemniaczane mrożone

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mieszanka na patelnię i do sałatek. Połączenie warzyw – dyni, soczewicy, fasoli flażoletki, pomidorów i cebuli z kaszą – gryczaną białą i paloną. Gotowa już w 6 min po podgrzaniu, ale można ją również wzbogacić ulubionymi dodatkami i przyprawami. Po wystudzeniu może służyć jako baza do sałatek – wystarczy dodać świeże warzywa i sos.
mix na patelnię i do sałatek
idealna proporcja kaszy i warzyw
kasza gryczana palona, kasza gryczana, brązowa soczewica, dynia piżmowa, fasolka flażoletka, pomidory, cebula
6 minut i gotowe
źródło błonnika pokarmowego
Placki ziemniaczane mrożone
Kaszetka z zieloną fasolką
Kukurydza złocista (słodka i chrupiąca)
Kukurydza złocista (2x85g)
Kukurydza złocista z czerwoną fasolą
Kukurydza złocista z groszkiem
Zupa krem z dyni
Zupa krem z zielonych warzyw
Zupa krem kalafiorowa
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Groszek tradycyjny konserwowy
Groszek drobny
Ryż w 100% z kalafiora
Ryż w 100% z brokuła
Ryż w 100% z cukinii
Sposób przygotowania Podgrzewaj na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 6 min lub w mikrofali przez 7 min (800 W).
Sposób przechowywania w temperaturze 0°-+3°C - 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej - do daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C
Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie nadaje się do powtórnego zamrożenia! Pod warunkiem nieprzerwania łańcucha chłodniczego: w temperaturze 0°С - +3°С: 24 godziny; w temperaturze - 18°С najlepiej spożyć przed końcem: data wydrukowana na opakowaniu. Numer partii nadrukowany na opakowaniu.
ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle Polska S.A. ul. Puławska 303 02-785 Warszawa
Bonduelle
| Marka | Bonduelle |
Green Dot
Wyjątkowa kompozycja warzyw i kaszy gryczanej. Idealne proporcje składników, które dobraliśmy specjalnie dla Ciebie. Wystarczy podgrzewać mieszankę na patelni przez 6 min i danie gotowe!
Spróbuj także Kaszetka z zieloną fasolką
Propozycje podania: Sałatka z wędzonym tofu Podgrzać mieszankę z solą i pieprzem zgodnie z instrukcją na opakowaniu, wystudzić, przykryć folią spożywczą i schować do lodówki. Wymieszać z porwaną sałatą rzymską oraz pokrojonym w kostkę wędzonym tofu (ok. 150 g). Można dodać drobno pokrojoną papryczkę chilli. Polać sosem z oliwy, octu balsamicznego i łagodnego miodu. Kasza z kurczakiem i warzywami Podgrzać mieszankę. Pokrojoną w kostkę pierś kurczaka (ok. 200 g) zrumienić na patelni z dodatkiem tłuszczu. Po 3 minutach dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i 2 garści świeżych liści szpinaku. Dodać sos sojowy, smażyć jeszcze chwilę. Wymieszać z kaszą i warzywami, doprawić według uznania. Posypać serem feta (ok. 50 g). Dla zachowania jakości i zasad bezpieczeństwa żywienia, przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Upewnij się, że produkt jest odpowiednio podgrzany, tak jak zalecamy. Przed przyrządzeniem przechowuj produkt w zamrażarce.