HORTEX
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
mrożony tuż po zebraniu
źródło błonnika i białka
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Groszek zielony mrożony
Mix fasolek
Groszek zielony mrożony
Groszek zielony mrożony BIO
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Bób zielony mrożony
Fasolka szparagowa żółta cała
Kurczak teriyaki proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Gyros z ryżem kalafiorowym proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Kurczak po meksykańsku proteinowy
Cena przed obniżką: 14,99 zł
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Kluski śląskie z dziurką
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Pierogi z truskawkami
Pierogi ruskie
Pierogi z mięsem
Pierogi z jagodami
Pierogi z serem
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
1. Bez rozmrażania. Bób wyjmij z opakowania i wrzuć do około 1,5 litra gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki masła. 2. Następnie bób delikatnie przemieszaj, aby nie przylegał do dna. Gotuj na wolnym ogniu około 15-20 minut. Po ugotowaniu odcedź i zdejmij skórki. 3. Gotowy bób możesz polać masłem lub sosem czosnkowym i udekorować natką pietruszki.
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
| Marka | Iglotex |
| Marka | Proste Historie |
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Słoneczny bób daje wiele możliwości! Możesz go przyrządzić tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Grzanki z pastą z bobu, jajek i szczypiorku Ugotuj bób i jajka, zmiksuj i wymieszaj ze szczypiorkiem. Sałatka z bobu, fasolki szparagowej i boczku Ugotowany bób wymieszaj z uprażonym boczkiem, fasolką i marynowaną cebulką. Kolejny pomysł? Ugotuj bób i dodaj 2 duże łyżki masła, posiekany czosnek i koperek.