HORTEX
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 9,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
mrożony tuż po zebraniu
źródło błonnika i białka
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 9,25 zł
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Groszek zielony mrożony BIO
Groszek zielony mrożony
Mix fasolek
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Bób zielony mrożony
Fasolka szparagowa żółta cała
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Zapiekanka z kurczakiem
Zapiekanka kebab
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Zapiekanka z pieczarkami
Kluski śląskie z dziurką
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Zupa królewska ze szpinakiem
1. Bez rozmrażania. Bób wyjmij z opakowania i wrzuć do około 1,5 litra gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki masła. 2. Następnie bób delikatnie przemieszaj, aby nie przylegał do dna. Gotuj na wolnym ogniu około 15-20 minut. Po ugotowaniu odcedź i zdejmij skórki. 3. Gotowy bób możesz polać masłem lub sosem czosnkowym i udekorować natką pietruszki.
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Słoneczny bób daje wiele możliwości! Możesz go przyrządzić tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Grzanki z pastą z bobu, jajek i szczypiorku Ugotuj bób i jajka, zmiksuj i wymieszaj ze szczypiorkiem. Sałatka z bobu, fasolki szparagowej i boczku Ugotowany bób wymieszaj z uprażonym boczkiem, fasolką i marynowaną cebulką. Kolejny pomysł? Ugotuj bób i dodaj 2 duże łyżki masła, posiekany czosnek i koperek.