BONDUELLE Przygotowane na parze
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 8,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
mrożony tuż po zebraniu
źródło błonnika i białka
Groszek zielony mrożony
Cena przed obniżką: 8,99 zł
Mix fasolek
Cena przed obniżką: 8,99 zł
26% taniej
Fasolka szparagowa zielona cała mrożona
Cena przed obniżką: 7,19 zł
Fasolka szparagowa zielona cięta mrożona
Cena przed obniżką: 7,99 zł
Fasola szparagowa zielona cięta mrożona
Fasola szparagowa żółta cała mrożona
Groszek zielony mrożony
Fasolka szparagowa żółta cała mrożona
Fasolka zielona szparagowa mrożona
Bób zielony mrożony
Fasolka szparagowa żółta cała
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Słodkie maliny
Słodkie truskawki
Słodka marchewka kostka
Pyzy ziemniaczane
Pyzy z mięsem mrożone
Kluski śląskie z dziurką
Kopytka ziemniaczane
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Pierogi ruskie
Pierogi z truskawkami
Pierogi z serem
Pierogi z mięsem
Pierogi z jagodami
1. Bez rozmrażania. Bób wyjmij z opakowania i wrzuć do około 1,5 litra gotującej się, osolonej wody z dodatkiem łyżki masła. 2. Następnie bób delikatnie przemieszaj, aby nie przylegał do dna. Gotuj na wolnym ogniu około 15-20 minut. Po ugotowaniu odcedź i zdejmij skórki. 3. Gotowy bób możesz polać masłem lub sosem czosnkowym i udekorować natką pietruszki.
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 fax (+48) 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
| Marka | Iglotex |
| Marka | Proste Historie |
Źródło błonnika pokarmowego i białka.
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Słoneczny bób daje wiele możliwości! Możesz go przyrządzić tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Grzanki z pastą z bobu, jajek i szczypiorku Ugotuj bób i jajka, zmiksuj i wymieszaj ze szczypiorkiem. Sałatka z bobu, fasolki szparagowej i boczku Ugotowany bób wymieszaj z uprażonym boczkiem, fasolką i marynowaną cebulką. Kolejny pomysł? Ugotuj bób i dodaj 2 duże łyżki masła, posiekany czosnek i koperek.