Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Najpopularniejszym zastosowaniem ciecierzycy jest tworzenie hummusu.
Naturalne przyprawy dodane do pasty z ciecierzycy sprawiają, że staje się ona nie tylko zdrową, ale również intrygującą za sprawą swojej kompozycji smakowej przekąską. Pasta posiada doskonałą konsystencję.
Pasta Wawrzyniec hummus będzie doskonałym dodatkiem do chrupiących przekąsek. Można również smarować nią pieczywo, wykorzystując jako urozmaiconą alternatywę dla masła lub margaryny.
Produkt może zawierać soję, gorczycę, jaja, mleko, seler, ryby, gluten.
Ciecierzyca -54% (ciecierzyca -50,8%, woda, sól, cukier), olej rzepakowy, woda, pestki dyni - 4%, nasiona słonecznika -2%, sól morska, cukier, czosnek, regulator kwasowowści: kwas cytrynowy, kmin rzymski - 0,25%. Produkt może zawierać soję, gorczycę, jaja, mleko, seler, ryby, gluten.
Produkt może zawierać soję, gorczycę, jaja, mleko, seler, ryby, gluten.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1337 | 1069.6 |
Wartość energetyczna (kcal) | 324 | 259.2 |
Tłuszcz (g) | 27 | 21.6 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 2.3 | 1.84 |
Węglowodany (g) | 9.2 | 7.36 |
w tym cukry (g) | 1.8 | 1.44 |
Białko (g) | 6.5 | 5.2 |
Błonnik (g) | 6.8 | 5.44 |
Sól (g) | 1 | 0.8 |
Przechowywać w lodówce w temperaturze +4 do +10 stopni C. Produkt spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Produkt do smarowania i ciepłych zastosowań kulinarnych.